3 στον αέρα Podcast S06E05: Google Cloud, Huawei, FREE NOW και ανέπαφες πληρωμές στα MMM

Το cloud και τα date center είναι και πάλι στο επίκεντρο της σημερινής μας συζήτησης, με αφορμή τις πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις της Google αλλά και τις πληροφορίες που υπήρξαν στο παρασκήνιο. 

Η Google ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου της Cloud Region στη χώρα μας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα δύο χρόνια η εταιρεία θα δημιουργήσει 3 data center στην Αττική.

Συνεχίζουμε με τη Beyond, την b2b έκθεση που διοργανώθηκε στη Θεσ/νικη, ενώ μεταφέρουμε και τις πρώτες μας εντυπώσεις από τα νέα προιόντα της Huawei που θα έρθουν σύντομα στη χώρα μας. Αυτά είναι τα Mate 50 Pro, το nova 10 Series αλλά και το Watch D, ένα ξεχωριστό wearable που είναι πιστοποιημένο πιεσόμετρο. Συνεχίζουμε στο χώρο των συσκευών με τις νέες ανακοινώσεις της Motorola που επιθυμεί να μπει πιο δυναμικά στο χώρο των smartphones με τη σειρά Edge 30. 
Από τις σημαντικότερες ειδήσεις αυτή την εβδομάδα είναι το rebrand του Beat το οποίο γίνεται FREE NOW, καθώς και το στόχο της εταιρείας να αποτελέσει το super app της μικροκινητικότητας, ενσωματώνοντας και άλλους τρόπους μετακίνησης όπως με ηλεκτρικά ποδήλατα. Στο περιθώριο αυτής της ανακοίνωσης μάθαμε και για την επερχόμενη -πολυαναμενόμενη- δυνατότητα απευθείας πληρωμής με κάρτα στις πύλες του Μετρό και όχι μόνο, κάτι που γίνεται ευρέως στο εξωτερικό χωρίς την ανάγκη έκδοσης κάποιας άλλης κάρτας.
Ολοκληρώνουμε με τα email του Musk αλλά και τον τερματισμό του Google Stadia που μετά από 3 χρόνια λειτουργίας, θα αποτελέσει παρελθόν.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Ει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss