3 στον αέρα Podcast S06E09: Twitter, Instagram, Meta, Mundial και…Elon

Και σ’ αυτό το επεισόδιο οι Δημήτρη Μαλλάς, Κων/νος Σκιαδάς και Τίμος Κουρεμένος, σχολιάζουν την τεχνολογική επικαιρότητα.

Χωρίς καμία έκπληξη, η ολοκλήρωση της εξαγοράς του Twitter από τον Elon Musk και οι πρώτες του κινήσεις ως CEO, είναι στο επίκεντρο του σημερινού μας podcast.
Επόμενο θέμα είναι η Meta και το τεχνικό θέμα που αντιμετώπισε χθες με το Instagram, ανησυχώντας αρκετούς χρήστες που είτε είδαν τους λογαριασμούς τους να εξαφανίζονται είτε τους followers να μειώνονται. Πολύ σημαντικότερο όμως είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία με την κεφαλαική της αξία η οποία έχει χάσει το 75% της αξίας της φέτος, μια τεράστια πτώση που δείχνει μεταξύ άλλων ότι οι επενδυτές δεν «μαγεύονται» από τα metaverse σχέδια του Zuckerberg.

Συνεχίζουμε με το Mundial 2022 το οποίο ξεκινάει αυτό το μήνα, και ότι μάθαμε από την επίσημη παρουσίαση του ANT1 TV+ όπου θα μεταδοθούν οι περισσότεροι αγώνες. Ολοκληρώνουμε με Apple αλλά και την παραδοσιακή συζήτηση για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που είδαμε πρόσφατα.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή03:05 – Σχόλια17:00 – Instagram19:10 – Meta26:32 – Twitter41:50 – Mundial 202249:00 – iPhone53:22 – Razr54:43 – TV Shows & Movies
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss