3 συχνά λάθη που κάνεις με την πρέσα μαλλιών. Καιρός να τα σταματήσεις!

Το να μπορούμε μόνες μας να επιτελούμαστε το hair-look μας είναι σίγουρα υπέροχο. Από τα αγαπημένα μας beach waves μέχρι τις πιο έντονες μπούκλες ή τα κλασικά ίσια μαλλιά, οι δυνατότητες που έχουμε με μια πρέσα είναι πραγματικά ατελείωτες. Ωστόσο, αν υποφέρουμε από α τριχόπτωση ή έχουμε αραιά μαλλιά ( συμβαίνει και αυτό) είναι λογικό να νιώθουμε πιο φοβισμένες όταν χρησιμοποιούμε για το hairstyle μας όλα τα εργαλεία που εκπέμπουν θερμότητα. Σίγουρα, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τα μαλλιά μας, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις σωστές συνήθειες για την περιποίηση του hair-look μας.
Το συχνό styling με θερμικά εργαλεία μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στα μαλλιά μας επομένως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές. Ποια είναι, λοιπόν, τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν χρησιμοποιούν τη πρέσα τους;

Τι πρέπει να ξέρετε για το Heat Styling εάν έχετε αραιά μαλλιά
Η hair expert, Virginia Blackwell, M.D λέει χαρακτηριστικά: «Το θερμικό styling μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των μαλλιών σας και να προσθέσει όγκο και δύναμη στα αραιά μαλλιά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είστε προσεκτικές όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα styling με θερμότητα, καθώς μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά σας εάν τα χρησιμοποιήσετε πολύ». Η ίδια προειδοποιεί: «Το styling με θερμότητα μπορεί να αυξήσει το σπάσιμο και να προάγει τις σχισμένες άκρες».
Συνήθη λάθη που διαπράττουν οι άνθρωποι όταν χρησιμοποιούν ένα επίπεδο σίδερο
Δεν κινείται το σίδερο μαζί με τα μαλλιά
«Όταν χρησιμοποιείτε ένα επίπεδο σίδερο, είναι σημαντικό να το μετακινείτε κατά μήκος των μαλλιών αργά και ομοιόμορφα για να αποφύγετε τη ζημιά», λέει η Virginia Blackwell,
Μη χρήση χτένας πριν
Η ίδια συμβουλεύει: «Το ξεμπέρδεμα βοηθά στο να αποφύγουμε το ανεπιθύμητο σπάσιμο αλλά συμβάλει και στην απομάκρυνση της υγρασίας».
Δεν χρησιμοποιείται η σωστή ένταση θερμότητας
«Ενώ ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο σίδερο είναι με προσωπική προτίμηση, θα πρέπει να ακολουθούνται συγκεκριμένες οδηγίες», τονίζει η hair expert.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss