3 σύνολα με 3 διαφορετικά φθινοπωρινά παντελόνια από την Emma Chamberlain

Είναι από τα πιο αγαπημένα μου κορίτσια! Όμορφη, cool και απόλυτα στυλάτη η Emma Chamberlain έχει μία φανταστική παρουσία στα social media, που εμπνέει εκατομμύρια followers. Θέλουμε τόσο πολύ να τη δούμε και στο Tik Tok και μακάρι να κάνει σύντομα λογαριασμό (Emma αν ας ακούς!). Η ίδια δεν είναι μόνο δική μας αγαπημένη, αλλά και αγαπημένη των περισσότερων διάσημων σχεδιαστών, που την έχουν κάνει μούσα τους και της στέλνουν κάθε καινούργιο τους item. Εκείνη, φυσικά, ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και έτσι δημιουργεί τα πιο inspiring σύνολα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αυτός ο μήνας, ήταν ο μήνας που έγιναν οι εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο, οπότε και η Emma επισκέφθηκε το Παρίσι, για να παρακολουθήσει τα shows των μεγαλύτερων designers και να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του front row. Αλλά σήμερα, δεν θα μιλήσουμε για τα designer looks της, αλλά για τα φθινοπωρινά αυτά σύνολα που φοράει στην καθημερινή της ζωή. Η Emma είναι συνήθως πολύ απλή και minimal, αλλά δίνει ξεχωριστές πινελιές, με μικρές και ωραίες λεπτομέρειες. Εμείς βρήκαμε για σένα τα τρία καλύτερα outfits για το φθινόπωρο, με τρία διαφορετικά παντελόνια.

Η απόλυτη συνταγή για τη δροσιστική λεμονάδα με matcha που λατρεύει η Emma Chamberlain
Η Emma Chamberlain έχει τα τρία παντελόνια που χρειάζεσαι για κάθε μέρα!
Το πρώτο και βασικό είναι ένα τζιν παντελόνι. Αλλά όχι οποιοδήποτε τζιν. Η Emma διάλεξε για φέτος ένα baggy, ξεβαμμένο denim με χαμηλή μέση και άνετη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss