30 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Προάγεται η κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη! Επειδή ωστόσο κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν, ιδιαίτερα από «σοβαροφανή» άτομα. Αντίθετα με την «τρέλα» τα… έχεις πολύ καλά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Υδροχόο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στα επαγγελματικά σου ή σε ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας δύσκολη τη λήψη μιας απόφασης, από τη στιγμή που εσύ επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα, αν είσαι πιο φιλικός/η απέναντι στο νέο, θα διαπιστώσεις πως κάποια πράγματα γίνονται καλύτερα, έστω κι αν δεν καταλαβαίνεις το… πως!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, αποκομίζοντας ποικίλες πληροφορίες, όχι όμως μόνο για τα «τετριμμένα» της καθημερινότητας, όσο για σχετικά «extreme» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος στις σπουδές σου αλλά και να αποκτήσεις ένα αξεσουάρ με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, αποκομίζοντας ποικίλες πληροφορίες, όχι όμως μόνο για τα «τετριμμένα» της καθημερινότητας, όσο για σχετικά «extreme» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανοίξει ένας νέος δρόμος στις σπουδές σου αλλά και να αποκτήσεις ένα αξεσουάρ με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» και να αναζητήσεις νέες συμμαχίες, προκειμένου να διευκολυνθείς και βέβαια αν ξέρεις τι ζητάς, θα έχεις τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αποφασίσεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο. Αν όμως πορεύεσαι «στα κουτουρού», το πιθανότερο είναι να χάσεις πολύ χρόνο μέχρι –και αν- καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να… επιβάλλεις την τάξη στην καθημερινότητα σου, πριν «επιβληθεί» το χάος και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις για αυτό κυρίως το μυαλό σου ή τις δεξιότητές σου σε τεχνικά ζητήματα, αφού «όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια»! Επιπλέον στην δουλειά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε νέα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Υδροχόο τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με τον Άρη απέναντί σου, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις επιλογές σου, ιδιαίτερα αν η άλλη πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να ενδώσει! Μπορεί βέβαια να γίνεις εσύ το «θύμα» μιας τέτοιας παρέμβασης. Παράλληλα, θα έρθεις σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου ή να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός. Ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις, χωρίς να αποκλείεται το να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ενημερωθείς για περιουσιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μπορεί να… ενθουσιαστείς με ξεχωριστά ενδιαφέροντα, «πικάντικες» ειδήσεις και νέες παραστάσεις στη ζωή σου, από την άλλη ωστόσο υπάρχουν κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που δεν παίρνουν αναβολή. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανανεώσεις είτε την εμφάνισή σου, είτε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές ή αγορές που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες αλλά κυρίως την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις, τελικά όμως παρά την απουσία «ρεαλιστικών» κριτηρίων, δεν θα τα πας κι… άσχημα! Ίσως μάλιστα να πληροφορηθείς για αγοραστικές ευκαιρίες ή να κλείσεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στο ζώδιο σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Τα καλά νέα είναι πως οι πολλές επαφές και μετακινήσεις θα ικανοποιήσουν πλήρως την ανάγκη σου για επικοινωνία και πληροφόρηση, από την άλλη όμως, κάποιες… παραξενιές σου θα προβληματίσουν όσους/ες θα ήθελαν να σε εμπιστευτούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου, πάνω απ’ όλα όμως καλείσαι να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως μια ειδική ενημέρωση που θα σου γίνει. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό, που θα σε ξαφνιάσει. Παράλληλα, ίσως λάβεις ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss