30 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια στο εκατομμύριο!

 

Κριός

Μια νέα δημιουργική πρόκληση δοκιμάζει τις ικανότητές σου, ακόμη, όμως κι αν τα πράγματα πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν που υπολόγιζες, με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού έχεις τον τρόπο και τα μέσα να πετύχεις κάτι το μοναδικό. Από την άλλη, αν είσαι «παλαιών αρχών» μπορεί να «σοκαριστείς» από διάφορες συμπεριφορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να χαράξεις μια νέα πορεία, προκαλώντας αλλαγές όπου χρειάζεται και ξεκινώντας από το σπίτι ή το γραφείο σου. Σε κάθε περίπτωση, μάλιστα, ένα νέο περιβάλλον μπορεί να σε ωφελήσει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από πράγματα που σε περιορίζουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στην Παρθένο σε ωθεί να «ανοίξεις το σπίτι σου» σε κόσμο, μπορεί όμως να παρευρεθείς εσύ σε μια συγκέντρωση σε άλλο χώρο, με αντικείμενο θέματα της δουλειάς σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ρυθμιστεί ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δρομολογεί νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση εκπλαγείς, δεν έχεις παρά να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία, ώστε να καρπωθείς τα καλά των αλλαγών. Επιπλέον, ίσως έχεις ένα απρόβλεπτο κέρδος ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αν σκεφτόσουν να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου ή να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, είτε αυτές αφορούν στην εμφάνιση και στον τρόπο ζωής σου είτε στην καριέρα σου. Και βέβαια, το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να παραμείνεις αμετακίνητος/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να αξιοποιήσεις το ιδιαίτερο ταλέντο σου, ως προς τον εντοπισμό λεπτομερειών που «κάνουν τη διαφορά». Ίσως, μάλιστα, κριθούν πολλά από αυτήν ακριβώς την ικανότητά σου, αφού θα περάσεις από πολλά «τεστ», κερδίζοντας τελικά την εκτίμηση των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις προτεραιότητες στην καριέρα σου, αν όμως επιμείνεις στα ίδια και τα όμοια, τότε οι ανατροπές θα έρθουν για να σε… συναντήσουν! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη, ως προς τις τρέχουσες σχέσεις σου όμως φαίνεται να δημιουργούνται προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στην Παρθένο προάγει τις φιλοδοξίες σου, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι έναν «ισχυρό» παράγοντα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι, λοιπόν, στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να επικεντρωθείς κυρίως σε οικονομικά θέματα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Και σε πρώτη φάση θα ωφεληθείς, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και ανοχή απέναντι σε διαφορετικά οικονομικά ήθη και κυρίως αν δεν κλείσεις τα μάτια σε μια νέα προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, ίσως κληθείς να διαχειριστείς «παραξενιές» και απρόοπτα, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου το κλίμα θα αλλάξει απότομα, είτε προς το καλύτερο είτε όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια απρόβλεπτη συνάντηση ή επίσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα απέναντί σου σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που ειδικεύονται σε κάτι που σε απασχολεί. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού δημιουργεί νέα δεδομένα στη δουλειά σου, κάτι που σίγουρα θα σε ταράξει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss