30 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πρώτα οι υποχρεώσεις

 

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διευκρινήσεις οτιδήποτε «ασαφές» υπάρχει στη ζωή σου, ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου. Ίσως, μάλιστα, στερηθείς πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σου κι αν δεν τα καταφέρνεις μόνος/η σου, μη διστάσεις να απευθυνθείς στους ειδικούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει τυπικό/η και νομότυπο/η στις συναλλαγές σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Επιπλέον, θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα που σου είναι απαραίτητα, αναμένεται, ωστόσο, να υπάρξουν «αναποδιές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να σου προκύψουν διλήμματα ανάμεσα σε επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημά σου ή το… συμφέρον σου! Δες το όμως σαν μια ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και σε μια συμπόρευση ή συνεργασία με άτομα που ξέρουν καλά τη δουλειά τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου παραπέμπει σε «εμπλοκές» ή αναποδιές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, μην κάνεις βήμα πίσω από τις «κόκκινες γραμμές» σου, αφού θα θεωρηθεί αδυναμία από την άλλη πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια φάση στασιμότητας στα εργασιακά σου, προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά ή προαπαιτούμενα, ενώ σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα συμβάλλει σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις, είτε δικές σου είτε των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Τοξότη να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις για σένα, οι προτεραιότητές σου περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικά, αλλά και οικογενειακά θέματα και καλείσαι να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου, ξεκινώντας από τα του οίκου σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει ένα παλιό πρόβλημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με συνέπεια να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να «κολλήσεις» κάπου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ακολούθησε μια συντηρητική πολιτική, στοχεύοντας κυρίως σε διορθωτικές κινήσεις, αφού δεν είναι η κατάλληλη ώρα για «ανατρεπτικές» αλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε αναγκάζει να κάνεις πίσω στις απαιτήσεις και τα σχέδιά σου, αφού υπάρχουν πράγματα και «υπόλοιπα» από το παρελθόν, που πρέπει να ρυθμιστούν. Αυτό έχει να κάνει με τα ταξίδια ή τις σπουδές σου, πιθανόν όμως να αναφέρεται και σε έγγραφα που θα… κοπιάσεις να αποκτήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να προκύψουν διάφορα κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις ικανότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις επιτυχώς. Ωστόσο, η σχετική αβεβαιότητα και η αστάθειά σου θα καθρεφτιστούν και στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να «παγώσεις» προσωρινά τα σχέδιά σου, αφού πρέπει πρώτα να ρυθμίσεις κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος. Ίσως, μάλιστα, σου λείπουν ορισμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να εκπληρώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εξοπλιστείς με αρτιότερα μέσα στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές, αλλά και σκαμπανεβάσματα που θα σε προβληματίσουν. Και είτε πρόκειται για τις φιλίες σου είτε για τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο χρήσιμο και το επιθυμητό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σου προσφέρει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου, ιδιαίτερα αν κινείσαι στον χώρο των media ή του επιχειρείν. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, ενδέχεται να περάσεις μέσα από διαρκείς αμφιταλαντεύσεις και διαπραγματεύσεις με εκπροσώπους της «αντίπερα όχθης».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss