31 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη! Παράλληλα βέβαια, γίνεσαι πιο επιθετικός/ή και λιγότερο υπομονετικό/η με τους ανθρώπους, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε πραγματικά δημιουργικές ασχολίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν», αφού όταν το χρήμα «γυρίζει» σου είναι αδύνατον να το… κρατήσεις στη θέση του! Παράλληλα, κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καθίσταται σχεδόν αδύνατη η εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων σχετικά με το τι πραγματικά ζητάς εσύ από την ζωή σου ή το τι θέλουν οι άλλοι/ες από σένα. «Παίξε» λοιπόν κι εσύ χωρίς πρόγραμμα! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον και ο χρόνος θα δείξει ποιος/α αξίζει τελικά να βρίσκεται δίπλα σου και ποιος/α όχι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ενώπιον σου πολλές και ποικίλες εργασίες που όμως δεν έχουν την ίδια αξία ή βαρύτητα για σένα, χώρια που ένα μέρος τους σχετίζεται με τα «απόνερα» λανθασμένων χειρισμών άλλων, κάνε λοιπόν το κουμάντο σου. Παράλληλα, καλείσαι να καλύψεις το χαμένο έδαφος σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται μια ημέρα γεμάτη από χαρούμενες και διασκεδαστικές στιγμές, θα υπάρξουν ωστόσο και… μπόλικες παρεξηγήσεις, αφού κάποιοι/ες προτάσσουν το εγώ τους, ακόμη κι αν συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι και μόνο. Παράλληλα, θα ταλαιπωρηθείς στις μετακινήσεις σου αν δεν θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητές σου και πορευτείς χωρίς σχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια διακριτή αστάθεια στο χώρο σου ή στην οικογένεια και μέχρι να… κατακαθίσει ο «κουρνιαχτός» δεν έχει νόημα να προσπαθείς να επιβάλλεις την τάξη, απλά αφήσου στην ροή. Παράλληλα, δεν είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη σου να γνωρίσεις ακόμη περισσότερο κόσμο, είτε συμμετέχοντας σε ποικίλα δρώμενα, είτε ταξιδεύοντας προς… κάθε κατεύθυνση! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν ποικίλες «τριβές» με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι ίσως τελικά να προκύψουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη ανακινεί οικονομικά θέματα και η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω εναλλασσόμενων εσόδων και εξόδων-αγορών. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες που δεν είναι απαραίτητα πρώτης γραμμής αλλά πρέπει να γίνουν προκειμένου να… εκτονώσεις την περίσσια ενέργειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «βγάζει» το παιδί που κρύβεις μέσα σου, κάποια από τα «παιχνίδια» σου ωστόσο δεν θα τύχουν ευνοϊκής υποδοχής από όλους/ες, αφού σίγουρα θα υποπέσεις και σε… γκάφες! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό είναι πιθανό να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προσέξεις την υγεία και την διατροφή σου, αφού σήμερα είσαι επιρρεπής σε καταχρήσεις και μάλλον… ανίκανος/η να τηρήσεις ένα πρόγραμμα. Επιπλέον όμως μπορεί να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει σε εγρήγορση, ώστε να προλάβεις κάποιες ενοχλητικές εξελίξεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν των… χαριεντισμών! Παράλληλα, εντείνονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Από πλευράς σου πάντως, μπορείς να επικεντρωθείς στην εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτισή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σε θέλει πιο κοινωνικό/η και συμμετοχικό/η στα δρώμενα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σου πέσει βαριά η «καλογερική». Ίσα-ίσα που θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγεις από βάσανα και σκοτούρες. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής έξαρσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss