31 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά»!

Κριός

Η Πανσέληνος στον Ζυγό, απέναντί σου, σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Το κυρίως «μενού» είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, που αναμένεται να περάσουν από πολλές και διαφορετικές φάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη, περνώντας στο ζώδιό σου, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να σου φτιάξει τη διάθεση, είτε μέσα από παροχές και «τυχερά» που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης είτε μέσα από κομπλιμέντα που θα αρχίσεις να εισπράττεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάθε νέα επαφή σου θα έχει και «ποιοτικά» χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φθαρείς» δίπλα σε άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον μικρόκοσμό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού προάγει μεν τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά δεν εγγυάται για σένα ούτε τη σταθερότητα, ούτε την αξιοπιστία στις συναλλαγές σου με άλλους/ες, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται μια οικογενειακή αναστάτωση, ενώ στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο δίνει το έναυσμα για βοήθειες και… ακόμη καλύτερες ημέρες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου. Επιπλέον, από εδώ και στο εξής θα αρχίσεις να συγκεντρώνεις πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνισή σου! Παράλληλα, η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού σε ωθεί να γνωρίσεις κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού ενδέχεται να δρομολογήσει κάποιες οικονομικές εξελίξεις που θα σε αναστατώσουν. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα. Επιπλέον, αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κάνει πιο κυκλοθυμική τη διάθεσή σου, αλλά κι εκείνη των άλλων απέναντί σου, με συνέπεια να είναι όλα στον «αέρα». Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πέρα όμως από τα όποια προβλήματα, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη, στον 7ο οίκο σου, τον Ταύρο, πριμοδοτεί μια ή περισσότερες συνεργασίες, που μέχρι τα τέλη Απριλίου θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών σου. Επιπλέον, μπορεί να ικανοποιηθεί με σχετική ευκολία κάθε αίτημά σου. Παράλληλα, βέβαια, η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού σε καλεί να ανασκουμπωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα, είτε φιλική είτε πιο στενή. Όλα αυτά βέβαια δυστυχώς θα συνδυαστούν με αναγκαία έξοδα και καλό είναι να μην ξανοιχτείς οικονομικά σε διασκεδάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού σε καλεί να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, «φορτωθείς» με επιπλέον ευθύνες, είτε σου αρέσει είτε όχι! Ανάλογη ετοιμότητα οφείλεις να επιδείξεις και σε θέματα καριέρας, αναλαμβάνοντας την διοίκηση των πραγμάτων και μοιράζοντας υπευθυνότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί περιουσιακές ρυθμίσεις, αλλά και την πρόθεσή σου να «ανοίξεις» το σπίτι σου, οπότε μάλλον σε συμφέρει να κάνεις Πάσχα οίκοθεν! Στο «σήμερα» όμως, η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή στη διαχείριση των οικονομικών σου ή να σε παρασύρει σε αχρείαστες καταναλωτικές επιλογές. Επιπλέον, φαίνεται πως οι ανάγκες φίλων και αγαπημένων προσώπων θα σου… κοστίσουν το κάτι τις τους, οπότε φύλαξε για να έχεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss