4 διαφορετικά looks με denim jacket για να φορέσεις το ΣΚ (video)

Το jean μπουφάν είναι πιο αναγκαίο από ποτέ αυτήν την εποχή!

Η διαχρονικότητα του denim jacket είναι αδιαμφισβήτητη. Είναι το πιο πολυφορεμένο, κομψό και casual πανωφόρι του φθινοπώρου, το οποίο ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Θέλεις να «ρίξεις» κάτι πάνω σου το πρωί φεύγοντας για τη δουλειά; Στη λύση του jean jacket θα καταλήξεις. Δεν ξέρεις τι να πάρεις μαζί σου στη βραδινή έξοδο; Πάλι το denim μπουφανάκι θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες που η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και πλέον δεν μπορείς να σταθείς μόνο με ένα T-shirt, το jean jacket σίγουρα θα σε έχει βολέψει. Μπορεί, όμως, να σε έχει κάνει να «βαλτώσεις» στυλιστικά και να χρειάζεσαι λίγο #fashioninspiration.

Το σκεφτήκαμε κι εμείς αυτό είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό βρήκαμε ένα πολύ chic, street style βίντεο της fashion youtuber, Ashley Brooke, που θα σου δώσει τις πιο ευφάνταστες και απλές ιδέες να αναβαθμίσεις το denim jacket σου.

Το Σαββατοκύριακο τώρα ξεκινά κι εσύ μπορείς να αναδείξεις το denim jacket σου φορώντας το με total white σύνολο αποτελούμενο από jean παντελόνι και T-shirt, με midi μαύρο φόρεμα και άλλους δύο τρόπους τους οποίους θα ανακαλύψεις πατώντας ευθύς αμέσως το play. Παρατήρησε προσεκτικά τα σύνολα και θα δεις ότι όλα έχουν δημιουργηθεί με τα πιο basic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τα έχεις όλα και στη δική σου ντουλάπα και αυτό το ΣΚ -μαζί με αυτό το βίντεο- σου δίνεται η ευκαιρία να τα αξιοποιήσεις!

Διάβασε ακόμα: 8 νέοι τρόποι να φορέσεις με στυλ το μαύρο κολάν σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss