4 Ισπανικές σειρές που ετοιμάζει το Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια έχει πάρει σταθερά ανοδική πορεία, με το Netflix φυσικά να έχει πολλές νέες σειρές (άσχετα αν πολλές τις ακυρώνει) και πλέον έχουμε 4 νέες Ισπανικές, όπως αναφέρει το Deadline:

El tiempo que te doy: 10 επεισόδια των 10 λεπτών σε δημιουργία των Nadia de Santiago, Inés Pintor, Pablo Fernández και πρωταγωνιστές τους Nadia de Santiago και Álvaro Cervantes. Η Lina προσπαθεί να σκέφτεται όλο και λιγότερο τον Nico, προχωρώντας την ζωή της.

Ídolo: Επίσης 10λεπτα επεισόδια, σε δημιουργία των Daniel López Sánchez, Federico Maniá Sibona, Yago de Torres και σκηνοθεσία Roger Gual. Όταν ο σούπερ σταρ της Ισπανίας πεθαίνει σε μια συναυλία, ένας φαν αρπάζει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή ζωή του, υιοθετώντας την περσόνα του ειδώλου του.

Feria: Πρόκειται για 8 επεισόδια των 50 λεπτών από τους Carlos Montero, Agustín Martínez σε σκηνοθεσία των Jorge Dorado και Carles Torrens. Στα μέσα του ’90 στην Ανδαλουσία, δύο αδελφές βιώνουν απόρριψη και ψάχνουν την αλήθεια, όταν οι άφαντοι γονείς τους κατηγορούνται για 23 φόνους σε τελετουργικό αίρεσης.

800 meters: Η μίνι σειρά 3 επεισοδίων βασισμένη στα γεγονότα που έγιναν στις 17 Αυγύστου 2017, όταν ένα βαν έπεσε με μεγάλη δύναμη στον κόσμο που βρισκόταν στην Βαρκελώνη. Λίγες ώρες μετά, γίνεται τρομοκρατικό χτύπημα στην Cambrils. Αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις διαπράχθηκαν από νέους που εντάχθηκαν πλήρως στην ισπανική κοινωνία και η σειρά εξετάζει το πως και το γιατί. Η σκηνοθεσία είναι του Elías León (El caso Asunta, El caso Alcàsser), σε έρευνα της δημοσιογράφου Anna Teixidor και τους συγγραφείς του βιβλιου, Los silencios del 17-A, Nacho Carretero και Jesús García.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss