4 νέα fashion trends που είδαμε στο Μιλάνο και αξίζει να υιοθετήσουμε

Ξέρουμε ήδη τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν έντονα στο άμεσο μέλλον.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου (#MFW) την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 όμως σίγουρα δεν θύμιζε σε τίποτα τα λαμπερά show των περασμένων ετών. Οι κορυφαίοι Οίκοι Μόδας (Prada, Valentino, Moschino, Maison Margiela, Fendi, Missoni, Max Mara κ.ά) παρουσίασαν τις συλλογές τους για την επερχόμενη σεζόν απόλυτα συμβιβασμένοι με τα δεδομένα της εποχής εν μέσω πανδημίας.

Τα show πραγματοποιήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών και προβλήθηκαν μέσω live streaming ωστόσο οι editors και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να δουν καλύτερα τις συλλογές κατόπιν ραντεβού με τον Οίκο που επιθυμούν. Οι σχεδιαστές φαίνεται πως ποντάρουν φέτος στις νέες προτεραιότητες που έχουμε όλες θέσει όταν πρόκειται για άνεση, shopping και cozy αίσθηση μέσω των ρούχων.

Η δημιουργικότητα δεν έλειψε καθόλου από το catwalk αφού τα looks των μοντέλων ήταν άκρως εντυπωσιακά και φέρουν έντονο αέρα ανανέωσης. Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα ξεχωρίσαμε 4 από τα fashion trends που πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες και αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα στο μέλλον.

Δες επίσης: Δέκα βιώσιμα brands παπουτσιών που αξίζουν την προσοχή σου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις ποια είναι τα 4 trends που έρχονται για να κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @maxmara

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss