4 Τρόποι για να φορέσεις με στυλ μια εσάρπα!

Η εσάρπα αποτελεί ένα αξεσουάρ με πολλές χρήσεις. Αφενός φοριέται για να μας ζεστάνει αλλά αποτελεί αναμφίβολα και ένα αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει το look μας. Και όπως συμβαίνει με όλα τα αξεσουάρ, υπάρχουν οι σωστοί τρόποι να φορέσεις μια εσάρπα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις λοιπόν να ενσωματώσεις την εσάρπα στο στυλ σου μη διστάζεις! Αρκεί να βρεις το σωστό τρόπο να τη συνδυάσεις και σε αυτό θα σε βοηθήσουμε εμείς! Δες παρακάτω πως να φορέσεις με στυλ μια εσάρπα και να εντυπωσιάσεις!

4 Τρόποι να φορέσεις σωστά μια εσάρπα!

Φόρεσε την πάνω από το σύνολο σου από τη μια μεριά

Ο πιο φρέσκος και μοντέρνος τρόπος να φορέσεις σήμερα μια εσάρπα ή μια πασμίνα είναι να την τοποθετήσεις στη μια μεριά. Για να τη στερεώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια λεπτή ζώνη που θα την κρατάει σταθερή στη θέση της. Με την απλή αυτή κίνηση θα κάνεις το outfit πιο φρέσκο και ταυτόχρονα λίγο πιο ζεστό. Έτσι, θα δώσεις elegant νότες ακόμα και στο πιο χαλαρό σύνολο.

Δες επίσης: Τα trends στα γυναικεία αξεσουάρ για το 2021

Φόρεσε το σαν ζακέτα

Τις περιόδους που ο καιρός δεν έχει κρυώσει αρκετά για να φορέσεις μπουφάν αλλά χρειάζεσαι κάτι πάνω σου η εσάρπα μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση. Διαλέγοντας μια μεγάλη εσάρπα λοιπόν μπορείς να τη φορέσεις σαν ζακέτα, δηλαδή να την περάσεις από τους ώμους σου και να την κλείσεις μπροστά με μια ζώνη. Μια τέτοια επιλογή είναι σούπερ στιλάτη, σύγχρονη αλλά και διαφορετική από τα συνηθισμένα. Αν θέλεις μάλιστα μπορείς να επιλέξεις μια εντυπωσιακή ζώνη για να δώσεις πιο formal αέρα στο αυτοσχέδιο πανωφόρι σου!

Δες επίσης: 7 Τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου!

Ρίξ’ την πάνω από τους ώμους

Πολλές φορές η πιο απλή λύση μπορεί να αποτελεί και την πιο έξυπνη και σωστή. Στην περίπτωση της εσάρπας λοιπόν αρκεί να την περάσεις πάνω από τους ώμους σου απλά και χωρίς περιττά δεσίματα που προσθέτουν όγκο αλλά και πιθανό να χαλάν το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας το πιο παλιομοδίτικο. Μια πλούσια εσάρπα ριγμένη στους ώμους είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αναβαθμίσεις το look σου ακόμα και όταν δεν πιάνουν τα χέρια σου. Ταιριάζει τόσο σε casual outfits όσο και πάνω από πιο επίσημα ρούχα και φορέματα.

Δες επίσης: 12 Νέες τάσεις στις γυναικείες τσάντες & γυαλιά για το 2021

Κάνε ένα ασύμμετρο τύλιγμα

Αν θέλεις η εσάρπα σου να καλύψει μεγαλύτερη επιφάνεια των ρούχων σου τότε μπορείς να την τυλίξεις ασύμμετρα πάνω από το σύνολο σου, με τη μια πλευρά να είναι πιο μακριά από την άλλη. Για να πετύχεις ένα επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα πριν το τύλιγμα άνοιξε καλά την εσάρπα και πέρασε την επάνω σου χωρίς να τη στριφογυρνάς. Έτσι, θα δείχνεις κομψή και σικάτη!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss