4 Τρόποι να βάλεις το βελούδο στη διακόσμηση του σπιτιού!

Το βελούδο θεωρείται ένα αριστοκρατικό ύφασμα που μπορεί να δώσει ένα πολυτελές ύφος στο σπίτι σου. Είναι μαλακό και cozy και μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης έχεις επιλέξει για τον εσωτερικό σου χώρο. Το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να αποφύγεις το κόκκινο χρώμα στο βελούδο καθώς μπορεί να είναι λίγο παραπάνω θεατρικό και υπερβολικό από ότι θα θέλαμε για το decor.

Δοκίμασε λοιπόν και βάλε το βελούδο στο σπίτι σου για σικ και μοντέρνο look. Ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες στο σπίτι σου θα δείξει πολύ εντυπωσιακό και αριστοκρατικό και θα ζεστάνει τον χώρο σου. Εδώ θα βρεις 4 ιδέες για να εμπνευστείς και να προσθέσεις μια πινελιά βελούδου στο σπίτι σου!

Πως να βάλεις το βελούδο στο decor του σπιτιού!

1. Βελούδινος καναπέ στο σαλόνι!

ροζ βελούδινος καναπες

ροζ βελούδινος καναπες

Ένας βελούδινος καναπές θα αποτελεί statement piece στο σαλόνι σου. Μάλιστα μπορείς να διαλέξεις και βελούδινο καναπέ σε pop χρώμα όπως για παράδειγμα royal blue, κυπαρισσί ή και ροζ. Ένα τέτοιο έπιπλο θα κάνει πολύ cozy και φιλόξενο το καθιστικό σου. Πρόσθεσε και μερικά μοντέρνα μαξιλάρια και ο καναπές σου θα δείχνει μοναδικός!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μοντέρνο industrial σαλόνι!

2. Κουρτίνες από βελούδο!

βελούδινη πράσινη κουρτίνα

βελούδινη πράσινη κουρτίνα

 καφέ κουρτίνες

καφέ κουρτίνες

Ωραία ιδέα είναι και οι βελούδινες κουρτίνες στο σπίτι. Είναι τέλεια επιλογή για τον χειμώνα καθώς το ύφασμα είναι χοντρό και χειμωνιάτικο. Το βελούδο είναι πολύ ιδιαίτερο για τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου και θα κάνει τον εσωτερικό σου χώρο λίγο πιο αριστοκρατικό και ξεχωριστό. Καλή ιδέα είναι να προτιμήσεις βελούδινες κουρτίνες σε κάποιο μέρος που μπαίνει πολύς ήλιος και θες να τον μπλοκάρεις!

Δες επίσης: 6 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

3. Βελούδινα καθίσματα και καρέκλες!

γαλάζια πολυθρόνα

γαλάζια πολυθρόνα

ροζ βελούδινη πολυθρόνα

ροζ βελούδινη πολυθρόνα

Πολύ έξυπνος και διακριτικός τρόπος για να έχεις βελούδινο decor στο σπίτι είναι να βάλεις καθίσματα ή πολυθρόνες στο υλικό αυτό. Όμορφες πολυθρόνες μπορείς να βάλεις στο σαλόνι ή ακόμα και στο υπνοδωμάτιο ενώ απλές καρέκλες από βελούδο θα ταιριάξουν τέλεια στη τραπεζαρία ή στον πάγκο της κουζίνας. Υπάρχουν διάφορα στυλ για όλα τα γούστα!

Δες επίσης: 6 Ιδέες για να διακοσμήσεις μια κομψή τραπεζαρία!

4. Βελούδινο κεφαλάρι στο κρεβάτι!

γκρι κεφαλάρι

γκρι κεφαλάρι

κρεβάτι με βελούδινο κεφαλάρι

κρεβάτι με βελούδινο κεφαλάρι

Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις ένα studio διαμέρισμα!

Εάν δεν προτιμάς ολόκληρα έπιπλα από βελούδο θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα βελούδινο κεφαλάρι στο κρεβάτι σου. Μια παραπάνω υφή στο υπνοδωμάτιο σου θα δώσει παραπάνω στυλ και ενδιαφέρον στο κρεβάτι σου αλλά και γενικότερα στο χώρο σου. Πολύ όμορφα είναι τα κεφαλάρια με καμπύλες όπως αυτά στις παραπάνω φωτογραφίες!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss