4 Χρωματικοί συνδυασμοί για να δείχνουν ακριβά τα ρούχα!

Μπορεί να έχεις διαλέξει όμορφα κομμάτια για το σύνολο σου αλλά το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που φανταζόσουν. Ένας λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι επειδή δε συνδύασες σωστά τα διάφορα χρώματα. Πράγματι, υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί στα ρούχα που τα κάνουν να δείχνουν φθηνά, ενώ άλλοι που τα αναβαθμίζουν και τα κάνουν να μοιάζουν ακριβά ακόμα κι αν δεν είναι.

Το πώς συνδυάζεις τα ρούχα σου είναι πολύ σημαντικό για να δείχνουν κομψά και πολυτελή. Ανακάλυψε ποιοι είναι οι 4 χρωματικοί συνδυασμοί που κάνουν τα ρούχα να δείχνουν ακριβά!

4 Κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων για να δείχνει ακριβό το outfit!

1. Λευκό με μπεζ σύνολο

Το λευκό με το μπεζ είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ! Μπορεί και τα δύο χρώματα να είναι ανοιχτά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τα φορέσεις το χειμώνα. Το λευκό συνδυασμένο με διάφορες αποχρώσεις του μπεζ κάνει το outfit να δείχνει ανεπιτήδευτο και κάνει ακόμα και τα πιο απλά ρούχα να μοιάζουν λαμπερά!

Δες επίσης: 6 Top χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων για τον χειμώνα!

2. Χακί με καφέ outfit

Το χακί από μόνο του είναι ένα κιμπάρικο χρώμα που αν συνδυαστεί με μαύρο, παρόλο που τυπικά ταιριάζει, θα ρίξει το τελικό αποτέλεσμα. Αν όμως το φορέσεις με καφέ ρούχα τότε πραγματικά θα το αναδείξεις και μάλιστα θα κάνεις μεμονωμένα το κάθε κομμάτι να δείχνει σαν να το έχεις αγοράσει από ακριβή μπουτίκ. Μπορεί ο συνδυασμός καφέ με χακί να σου θυμίζει στρατό αλλά στην πραγματικότητα είναι μια άκρως κομψή επιλογή! Αν μάλιστα ολοκληρώσεις με χρυσά αξεσουάρ η επιτυχία του look είναι δεδομένη!

Δες επίσης: 50 Ιδέες για μοντέρνο γυναικείο ντύσιμο το χειμώνα!

3. Κόκκινα και ροζ ρούχα

Αν είσαι φαν του color blocking τότε η πιο σικ χρωματική επιλογή που έχεις να κάνεις στα ρούχα σου είναι το κόκκινο με το ροζ. Μπορεί παλιότερα ο συνδυασμός ροζ με κόκκινου να ήταν taboo αλλά πλέον αποτελεί μια λύση που σε κάνει να δείχνεις fashion expert και τα κομμάτια του outfit να μοιάζουν πολυτελή. Ένα tip για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι να συνδυάσεις έντονες κόκκινες αποχρώσεις με πιο απαλές ροζ πινελιές.

Δες επίσης: 5 Χρώματα ρούχων που ταιριάζουν στις ξανθιές!

4. Διάφορες αποχρώσεις του γκρι

Το γκρι είναι από μόνο του ένα κομψό χρώμα. Για να μη το χαντακώσεις όμως συνδυάζοντας το με το λάθος χρώμα προτίμησε να συνδυάσεις διάφορες αποχρώσεις του γκρι στο ίδιο σύνολο. Φόρεσε λοιπόν άφοβα πιο ανοιχτές και πιο σκούρες αποχρώσεις του γκρι μαζί και δε θα αποτύχεις! Extra tip: το γκρι ταιριάζει τέλεια με ασημί, οπότε ολοκλήρωσε το look με ασημί αξεσουάρ.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss