4 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Επιτάχυνση των διαδικασιών

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, κάτι που θα επηρεάσει και τις σχέσεις σου με τους άλλους και ιδιαίτερα με «ισχυρά» πρόσωπα. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατήσεις την αποφασιστικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα, που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά ως προς την επίτευξη των στόχων σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το παρασκήνιο «οργιάζει», ίσως, μάλιστα, υποπέσουν στην αντίληψή σου και κάποιες υπονομευτικές ενέργειες, φαίνεται όμως ότι έχεις τον τρόπο «να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», έστω κι αν δημιουργηθεί προσωρινά ένα «πολεμικό» κλίμα. Αν όμως παρασυρθείς σε πρακτικές αυτοδικίας, κινδυνεύεις να χάσεις το όποιο δίκιο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα που δε συνάδουν με τα θέλω σου, ενώ ανάλογες πιέσεις ενδέχεται να δεχθείς στην περίπτωση που συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα κοινά. Επιπλέον, αναμένονται κόντρες και διαφωνίες σε οικονομικά ζητήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, είτε πρόκειται για μια δική σου υπόθεση είτε για κάτι που αφορά σε ένα συνεργάτη ή δικό σου άνθρωπο. Ωστόσο, στη δεύτερη περίπτωση, πρόσεξε, μήπως τελικά χρησιμοποιηθείς ή εξαπατηθείς, εξυπηρετώντας συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να ανανεώσεις το πνευματικό σου «οπλοστάσιο», αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου, κάτι βέβαια που δε θα γίνει χωρίς να δώσεις τις απαιτούμενες μάχες. Από την άλλη πλευρά όμως, στις εξωτερικές δράσεις σου, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας έντονης διαφωνίας με ένα «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια κοινή προσπάθεια, ίσως σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά, αλλά σε καθεστώς πλήρους ασάφειας ως προς το πού πάνε τα λεφτά

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Από την μια πλευρά φαίνεται πως η σχέση σου με έναν συνεργάτη περνά κρίση, αφού κάνει του… κεφαλιού του! Επιπλέον, στο χώρο σου μπορεί να προκληθούν ζημιές ή ατυχήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να φανείς πιο τολμηρός/η στις επιδιώξεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να προκαλέσει μικροατυχήματα στην καθημερινότητά σου, αλλά και να δημιουργήσει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται πως κάποιος/α τα θέλει όλα δικά του/της! Αντί όμως να ρίξεις λάδι στη φωτιά, μπορείς να επικαλεστείς το φιλότιμό του/της, έχοντας πολύ πιο θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Όσο κι αν προσπαθείς να φέρεις με τα νερά σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα αποτελέσματά σου θα είναι μάλλον φτωχά. Άσε, λοιπόν, να κινηθεί με τον δικό του τρόπο κι αν τύχει να δικαιωθείς… το ξανασυζητάτε. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πολύ πιο παρορμητικό/η στις αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μια οικογενειακή ένταση ή κάποια ζημιά στο σπίτι μπορεί να σε αποσυντονίσει προσωρινά, κυρίως επειδή δε θα έχεις μια καθαρή εικόνα των πραγμάτων. Επιπλέον, ενδέχεται να υποπέσουν στην αντίληψή σου αυθαιρεσίες, που θα σε κάνουν έξω φρενών! Από την άλλη πλευρά, φρόντισε «να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, οι σχέσεις σου με τις κάθε είδους συσκευές βρίσκονται σε κρίση και καλό είναι να έχεις έτοιμες κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το όποιο πρόβλημα, έστω και προσωρινά. Ίσως, μάλιστα, γίνει κάποια ζημιά, εξ αιτίας ενός βιαστικού ή άγαρμπου χειρισμού σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία με ένα φίλο ή μια φίλη που μπερδεύεται στα πόδια σου ή προσπαθεί να σε καθοδηγήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss