4 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε βοηθούν να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, εδώ ισχύει μάλιστα το… όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά! Επιπλέον είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή να πετύχεις μια νομική νίκη που θα σε ξεμπλοκάρει αλλά και να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με τον Δία και την Δήμητρα στον Τοξότη τα οικονομικά σου φαίνονται και… είναι πιο ανθηρά, αφού πέρα από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για μια χρηματοδότηση. Εξέτασε επίσης το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε παραπέμπουν σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να μην είσαι… μονόχνοτος, αφού οι διευκολύνσεις που σου παρέχονται προέρχονται κυρίως από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σε καλούν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως τα θέλεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση ενός προσώπου που είναι «στα μέσα και στα έξω»! Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου προσφέρουν το… κοκαλάκι της νυχτερίδας στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή και δεν πρέπει να χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα ως προς τις «άκρες» σου με σημαίνοντα πρόσωπα. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα στέγης, είτε ψάχνεις εσύ, είτε αποκτήσεις νέους νοικάρηδες. Επιπλέον ευνοείται κάθε τι σχετικό με το οικογενειακό σου περιβάλλον, τον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό, ενώ μπορεί να καταφθάσει και μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου και τελικά να κάνεις και την… προίκα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη σου φέρνουν ευχάριστες και ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα. Επιπλέον, ευνοούν τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ συμβάλλουν στην δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν πολλά και θα σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη ευνοούν τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, φαίνεται να είναι «στα σκαριά» μια συμφωνία ή μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Δίας και η Δήμητρα στο ζώδιό σου, εξυπηρετούν την επιθυμία σου για επέκταση της δράσης σου, μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης, εξασφαλίζοντάς σου ποικίλα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον καλά θα κάνεις να… ξεπορτίσεις ή να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Δίας και η Δήμητρα στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλουν θετικά τόσο στα εργασιακά σου αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη. Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια προώθηση σου μέσα από τα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλο και ευνοείται η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου γι’ αυτό μην… κάθεσαι μέσα και αξιοποίησε άμεσα το πλεονέκτημά σου! Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε κοινωνικές ή πολιτικές δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Αναδεικνύονται τα προσόντα σου και μπορείς πλέον να επικυρώσεις μια συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια νέα και πιο εκτεταμένη προοπτική. Ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένη στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως είσαι πολύ κοντά σε μια βράβευση ή «εύφημο μνεία».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss