4 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Φήμες και παραπλανητικά στοιχεία

Κριός

Τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται, γι’ αυτό πριν κάνεις τις κινήσεις σου, φρόντισε να αποκτήσεις μια γνώση του παρασκηνίου. Επιπλέον, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από μολύνσεις, αλλεργίες και τοξικές προσβολές. Παράλληλα, είναι πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα «κολλήσει» αμέσως μαζί σου αλλά και να «τα σπάσεις» με έναν φίλο/η που αυθαιρετεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα σε θέλει πιο «καλλιτέχνη» στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην έμπνευση και τη διαίσθησή. Επιπλέον όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά, φρόντισε για την καλή τους υγεία, είτε τη σωματική είτε την ψυχική. Παράλληλα, ο Άρης σε κάνει πιο δυναμικό σε κοινωνικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να μην προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση και να προστατέψεις τους οικείους αλλά και το χώρο σου από δόλιες πρακτικές, ιδιαίτερα αν γίνει κάποια κοινωνική εκδήλωση σε αυτόν. Επιπλέον, προνόησε για το ενδεχόμενο διαρροών στα υδραυλικά αλλά και τα συστήματα ψύξης. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις μια είδηση, που θα σε ξεσηκώσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Στον περίγυρό σου κυριαρχούν τα ψέματα, οπότε έχε τον νου σου. Επιπλέον, τίθεται θέμα… προσανατολισμού στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν έγγραφα που χρειάζεσαι άμεσα ή να ακυρωθεί μια δράση σου. Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση των οικονομικών σου, έστω και μέσα από έναν δανεισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθών ή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «μούφα». Επιπλέον, μην μπεις καν στον κόπο μιας οικονομικής συνεργασίας. Παράλληλα, ο Άρης σου δημιουργεί αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα μπορεί μεν να «απογειώσει» την έμπνευσή σου και να σε βοηθήσει να πετύχεις το «θαύμα», σε ζητήματα ωστόσο που εμπλέκονται συμφέροντα σε κάνει να εθελοτυφλείς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς, είτε κάποιων εκμεταλλευτών! Παράλληλα, ο Άρης μπορεί να συμβάλλει σε μια «αναμπουμπούλα» στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Καλείσαι να προσέξεις περισσότερο τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά κάποιος/α που δεν υποψιάζεσαι παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου. Παράλληλα, ίσως η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα να προσδώσει στην καθημερινότητα σου έναν μάλλον… ζωηρό χαρακτήρα με τα «πάνω» σου και τα «κάτω» σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καθίσταται επιτακτικό το να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις και πίσω από τα κάθε λογής ιδεολογήματα και οράματα κρύβονται συμφέροντα. Επιπλέον, ίσως αναδειχθούν ενδοοικογενειακές έριδες κι αν δεις ότι το πράγμα «ξεφεύγει», μην αποπειραθείς να παρέμβεις, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πάθη και οι εγωισμοί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα είναι εύκολο να κάνεις κάποια «μεγαλοπρεπή» γκάφα, πρόσεξε λοιπόν μήπως εκτεθείς ανεπανόρθωτα στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα, ο Άρης αναμένεται να προσδώσει ένα ζωηρό χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με… αναπόφευκτη συνέπεια την αύξηση των εντάσεων, είτε για καλό είτε όχι. Επιπλέον μπορεί να σου ασκηθεί λεκτική βία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα «θολώνει το τοπίο» στην καθημερινότητά σου, καθιστώντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου επιρρεπείς σε λάθη, αστοχίες και ακυρώσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α γνωστός/η ή συγγενής σε «παίζει» με ψέματα, το ίδιο ωστόσο μπορείς να κάνεις κι εσύ, προκειμένου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου. Παράλληλα, ο Άρης απελευθερώνει τις οικονομικές σου δυνατότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ιδιαίτερα αν βασίζονται σε φήμες κι όχι σε πραγματικά δεδομένα. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας απάτης ή μπεις στην διαδικασία να κυνηγάς χίμαιρες. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου κι είναι πιθανό να ηγηθείς μιας προσπάθειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα θέτει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ανεξάρτητα από το τι «σου φαίνεται», είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σου δώσουν μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss