4 DIY face mists για να ενυδατώνεις ανά πάσα στιγμή την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

Οι «ζέστες έπιασαν» για τα καλά και η ανάγκη για περισσότερη ενυδάτωση του οργανισμού αλλά και του προσώπου μας (έχει αρχίσει να μας απασχολεί ακόμη πιο έντονα! Τα σπρέι προσώπου είναι ιδανικά για την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση και τη λάμψη του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το καλοκαίρι, όταν κυκλοφορείς έξω η αλήθεια είναι ότι συχνά σου περνάει από το μυαλό η σκέψη: «Μακάρι να μπορούσα να ρίξω ένα μπουκάλι νερό στο πρόσωπό μου για να δροσιστώ. Και μετά κι άλλο, κι άλλο»! Όλες έστω και μια φορά το έχουμε σκεφτεί, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε με μεγάλη ευκολία να το κάνουμε. Αλλά, τα face mists είναι εδώ για να μας ενυδατώσουν.

Ώρα για hair care – 4 DIY μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών
Ένα face mist στη τσάντα σου αρκεί για να ενυδατώσεις σε χρόνο dt την επιδερμίδα σου
Και το καλύτερο; Δε χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο συγκεκριμένο σπρέι προσώπου, αλλά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου και με το αγαπημένο σου άρωμα φυσικά. Κοίτα να δεις πόσο απλά είναι τα πράγματα: Ζεσταίνεσαι, βγάζεις το face mist σου από την τσάντα, ψεκάζεις το πρόσωπό σου, δροσίζεσαι και αυτό ήταν. Όποτε νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα, τότε μια άμεση λύση είναι τα ενυδατικά σπρέι προσώπου.

@aliciabreuer0 #ad Glowy skin is a need #fyp @sttropeztan #sttropeztan #ad ♬ 오리지널 사운드 – yo

Τα DIY face mists είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνουν και μπορείς να πειραματισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss