4 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο άψε σβήσε, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια οικονομική στήριξη! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο τυχερό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν είναι διόλου… κακή ιδέα να αφήσεις κατά μέρος ευθύνες και υποχρεώσεις, επιλέγοντας είτε να ξεκουραστείς, είτε να «εξέλθεις» ή να ταξιδέψεις. Επιπλέον θα συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός «καυτού» μυστικού, πρόσεξε όμως μήπως πρόκειται για μια δική σου…. αμαρτία ! 

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια ή να κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης. Καλό είναι όμως να περιορίσεις την τάση σου να «τα δίνεις όλα», όταν σε πιάνει ο ενθουσιασμός αφού έτσι γίνεσαι πιο… εκμεταλλεύσιμος/η! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο προσδίδει έναν πιο γόνιμο χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις! 

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεων σου που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να ‘ψειρίσεις’ πολύ τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να βρεις ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε στηρίξει. Δεν πρέπει ωστόσο να… τεμπελιάσεις, αφού κάποιες ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα. Επιπλέον, μην πασχίζεις άδικα με δίαιτες και προγράμματα, αφού δεν θα σου «βγουν», από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς, ενώ μπορεί να σημάνει και μια σημαντική επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Αλλά και μια απλή έξοδος μπορεί να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας στην ζωή σου το γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και σε καθαρά οικονομικά ζητήματα. 

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σου δοθούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα, με συνέπεια να αναβαθμιστεί συνολικά η καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ευνοείσαι σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να διακοσμήσεις τον χώρο σου, ασκώντας στην πράξη τα ταλέντα σου και αγγίζοντας το… τέλειο! 

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με γέλια χαρές αλλά και αρκετά “ευτράπελα”! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ταξίδια αλλά και για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ, ενώ είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς από έναν γείτονα ή συγγενή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναδιάρθρωση στο γραφείο ή το σπίτι σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει βαθιές οικονομικές «ανάσες», ίσως μάλιστα να λάβεις μια… συμπαντική υποστήριξη που θα σου διώξει κάθε άγχος και θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις αυτά που θες κι… άλλα τόσα! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο η ημέρα σου αναμένεται να έχει πολλά «πέρα- δώθε» και αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου. Ίσως βέβαια να αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέραση σου αλλά κι έτσι… καλά είναι! Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις look εντυπωσιάζοντας τους πάντες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου προσφέροντάς σου διακριτές ευκολίες και μάλιστα από την… πίσω πόρτα! Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα σου ανοίξει τα μάτια ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου σε… αναβαθμίζει, ως προς την ανάδειξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει μια νέα δυναμική στις φιλίες σου, από τις οποίες μάλιστα μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη και… χαρές! Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας θα συνδράμει θετικά στα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια τιμητική θέση!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε παραπέμπει στην “μυστική διπλωματία!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss