4 Ιδέες για να στολίσεις τα Φυτά τα Χριστούγεννα! | ediva.gr

]]>

Τα φυτά πάντα προσδίδουν έναν άλλο αέρα στο εσωτερικό ενός σπιτιού. Δίνει χρώμα, χαρά και ευεξία. Γιατί, λοιπόν, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να μην στολίσεις και τα φυτά σου, ώστε να δένουν αρμονικά μεταξύ τους; Έτσι, θα δημιουργήσεις ένα εορταστικό κλίμα σε όλο το χώρο, αξιοποιώντας τα φυτά σου. Δες, λοιπόν, 4 ιδέες για να στολίσεις τα φυτά τα Χριστούγεννα, που θα λατρέψεις!
Πώς να διακοσμήσεις τα φυτά τα Χριστούγεννα;
1. Βάλε λαμπάκια
*/
]]>

Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια δε γίνεται να λείπουν από κανένα σπίτι, κατά τη διάρκεια των γιορτών. Εάν θες, λοιπόν, να εντάξεις τα φυτά σου στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, τότε διακόσμησε τα με λαμπάκια. Μπορείς να διαλέξεις ό,τι χρώμα θέλεις και θα δείχνει εξίσου όμορφο και εντυπωσιακό.
Δες επίσης: Οικονομικοί τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι τα Χριστούγεννα
2. Χριστουγεννιάτικες μπάλες
*/
]]>

Ένας ακόμη τρόπος να διακοσμήσεις τα φυτά σου για τα Χριστούγεννα, είναι να κρεμάσεις μπάλες ή και άλλα γιορτινά διακοσμητικά. Εάν το φυτό σου είναι μικρό, τότε επίλεξε μικρές μπάλες, ώστε να μην χαλάσει από το βάρος και να είναι διακριτικό. Εάν, από την άλλη, το φυτό σου είναι μεγάλο και επιβλητικό, τότε διάλεξε μπάλες σε διάφορα μεγέθη ή και χρώματα, ώστε να το γεμίσεις!
Δες επίσης: Εντυπωσιακά γιορτινά βάζα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

]]>

3. Κορδέλες στα φυτά για τα Χριστούγεννα
*/
]]>

Τις κορδέλες, συνήθως, τις χρησιμοποιούμε για να τυλίξουμε δώρα ή ακόμα και για decor. Μπορείς, λοιπόν, να διακοσμήσεις τα φυτά σου με κορδέλες, ώστε να τα κάνεις πιο εορταστικά. Κατά προτίμηση, διάλεξε κορδέλες σε καρό ή κόκκινο χρώμα, ώστε να θυμίζει όσο περισσότερο γίνεται σε Χριστούγεννα.
Δες επίσης: 4 Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα!
4. Στολίδια από Αρωματικά χώρου
Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
*/
]]>

Ένας, όχι τόσο συχνός, τρόπος να διακοσμήσεις τα φυτά σου είναι να κρεμάσεις αρωματικά χώρου. Και φυσικά δεν εννοούμε εκείνα που παίρνεις από το σούπερ μάρκετ, αλλά αυτά που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου με πολύ απλά υλικά. Για παράδειγμα, κόψε φέτες πορτοκαλιού και αποξήρανε τες. Στη συνέχεια κρεμάσε τες στα φυτά σου σαν στολίδια. Μπορείς, ακόμη, να κρεμάσεις και sticks κανέλας. Έτσι, το σπίτι σου θα μοσχομυρίζει Χριστούγεννα και μελομακάρονα.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss