4 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Μαζεμένες… ατυχίες!

Κριός

Ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σου… κόψει λίγο τον ενθουσιασμό με ατυχίες ή καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται από πλευράς σου μεθοδικότητα και υπομονή, ενώ οφείλεις να προσέχεις και τις κινήσεις των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο ενεργός Κρόνος «απαιτεί» να συμμαζευτείς οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις, λοιπόν, να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να αφήσεις τους περιττούς συναισθηματισμούς και να απεμπλακείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δε σου προσφέρουν πια κάτι το ουσιαστικό ή τουλάχιστον να θέσεις τα όριά σου απέναντί τους. Επιπλέον, οφείλεις να ιεραρχήσεις τους στόχους σου, αφήνοντας κατά μέρος ότι δεν επείγει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διώχνει μακριά τις σκοτούρες και σε γεμίζει χαρά, ίσως όμως η όλη αισιοδοξία σου να έχει και τα… τρωτά της, αφού γίνεσαι πολύ συναισθηματικός/η για τα δεδομένα ενός «σκληρού» κόσμου! Επιπλέον, «απαιτείται» να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Κρόνος ενδέχεται να αναζωπυρώσει το αίσθημα ευθύνης σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να υπηρετήσεις έναν «ιερό σκοπό», πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός φίλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδιά σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να εμφανίσεις προς τα έξω ένα ακόμη πιο θελκτικό προφίλ, αυξάνοντας τις πιθανότητές σου για να σε έχουν στα… όπα-όπα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Κρόνος θέτει εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο ενεργός Κρόνος αυξάνει την οικονομική ανασφάλειά σου, ίσως, μάλιστα, σου τύχει και κάτι «στενόχωρο». Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Επιπλέον, πιθανόν να κερδίσεις πολλά από μια πώληση, αλλά και από την επιμονή σου σε μια υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ενεργός Κρόνος σου δυσκολεύει κατά τι τη ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως, μάλιστα, στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να περιορίσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν την όποια ζημιά. Διαφορετικά, υπάρχει ο κίνδυνος να φορτωθείς με ευθύνες και υποχρεώσεις που δε σου αναλογούν ή απλά να… ματαιοπονείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές». Μπορεί, λοιπόν, να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει τη χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss