4 Λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου! | ediva.gr

]]>

Σήμερα θα πάρουμε παράδειγμα από τις πιο στυλάτες και κομψές γυναίκες που κυκλοφορούν, τις Γαλλίδες. Είναι γνωστό πως όλο και περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να υιοθετήσουν το French style, ως προς την κομψότητα και την αβίαστα chic απλότητα τους. Πιθανότατα, θα έχεις παρατηρήσεις πως οι γυναίκες από τη Γαλλία είναι τόσο όμορφες και εντυπωσιακές, αλλά ταυτόχρονα τόσο εκλεπτυσμένες και σέξι, χωρίς να προσπαθούν καν. Εκεί, ακριβώς βασίζεται η αισθητική τους και το φυσικό αποτέλεσμα που έχουν στο μακιγιάζ τους, αλλά και στο στυλ τους. Για να το πετύχουν, όμως, αυτό, αποφεύγουν να κάνουν κάποια συχνά λάθη. Διάβασε, λοιπόν, για τα 4 λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου, σύμφωνα με τις Γαλλίδες!
Τι λάθη κάνεις στο μακιγιάζ σου;

1. Βγάζεις παραπάνω τα φρύδια σου και τα βάφεις πολύ

Γενικά, καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις υπερβολές. Άσε το τσιμπιδάκι στην άκρη και άσε τα φρύδια σου να αναπτυχθούν φυσικά, ώστε να είναι πλούσια και χωρίς κενά. Επίσης, καλό θα ήταν απλά να καθαρίζεις τα φρύδια σου από ότι προεξέχει και πετάει, χωρίς να το παρακάνεις. Σίγουρα δε θέλεις να καταλήξεις με πολύ λεπτά φρύδια. Όσον αφορά στο βάψιμο, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γεμίζεις απλά τυχόν κενά, ώστε να δείχνουν πιο πυκνά.

Δες επίσης: Πως να πετύχεις τα τέλεια, φυσικά φρύδια!
2. Δεν τηρείς τις ισορροπίες

Πρέπει να έχεις στο νου σου, ότι για να πετύχεις ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα, που δε θα δείχνει φτηνό, τότε το moto σου πρέπει να είναι το “less is more“. Το να βάζεις πολλά διαφορετικά προϊόντα και σε μεγάλες ποσότητες, δε θα σε βοηθήσει πουθένα. Ίσα ίσα, που θα πετύχεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις. Για παράδειγμα, εάν θέλεις να βάλεις ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, τότε πρέπει να αφήσεις τα μάτια σου και το υπόλοιπο πρόσωπο σου σχετικά φυσικά. Άλλωστε, θέλεις να τραβήξεις την προσοχή στο κόκκινο κραγιόν, χωρίς να δημιουργήσεις ένα βαρύ makeup look.
Δες επίσης: 11 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss