4 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η λογική κόντρα στο συναίσθημα

Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω κι ίσως σημειώσεις μια σημαντική οικονομική νίκη. Από την άλλη, είναι εύκολο να ξεσπάσεις ή να βγάλεις τα απωθημένα σου «επί δικαίων και αδίκων». Αλλά και με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Κριό σου δίνει άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ μπορεί να έχεις και μια κρυφή συνάντηση-συμμαχία. Επιπλέον, ενδέχεται να προβείς σε μια συμφωνία ή ρύθμιση για τα περιουσιακά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Κριό δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδό σου, αρκεί να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν κάποιοι/ες. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από τη μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Κριό πιθανόν να συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν μπει σε καλό δρόμο, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και μια σημαντική νομική ρύθμιση. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να δικτυωθείς μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, παρέχοντάς σου τα κατάλληλα μέσα. Από την άλλη πλευρά όμως, συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Κριό… δικαιώνει απόλυτα την συνεργατική σου προδιάθεση, αφού ενδέχεται να συμβάλλει σε μια επωφελή συμφωνία ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο τολμηρό/η σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Κριό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια σημαντική πρόοδος μέσα από μια συνεργασία. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει, αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρησή σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Άρη στον Αιγόκερω να ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού το ρίσκο σου θα σε δικαιώσει, ίσως, μάλιστα, ευνοηθείς από την αποκάλυψη ενός μυστικού. Από την άλλη όμως, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με μια παλιά υπόθεσή σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορείς σίγουρα να κάνεις τη διαφορά, αρκεί φυσικά να αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου, κάτι που σήμερα δείχνει αρκετά εύκολο έως… αυτονόητο, οπότε μη διστάσεις να ηγηθείς μιας προσπάθειας! Από την άλλη πλευρά βέβαια, φαίνεται να κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Κριό σε κάνει πιο κοινωνικό/η, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών, αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια συνεργασία ή δικτυωθείς εκεί που… πρέπει! Επιπλέον, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνο γιατί πρέπει, αλλά επειδή μπορείς! Μη διστάσεις, λοιπόν, να κάνεις μια κίνηση που πιθανόν να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά-πώληση είτε για μια δουλειά-συμφωνία που σε αναβαθμίζει μισθολογικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss