4 Must προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου! | ediva.gr

]]>

Είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, και οι περισσότερες από εμάς, κανονίζουμε τις διακοπές μας. Μπορεί η ζέστη να είναι ανυπόφορη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάς τα beauty προϊόντα σου. Να θυμάσαι, πως με τόση ζέστη, τόσο το δέρμα σου, όσο και τα μαλλιά σου αφυδατώνονται και πρέπει να τα φροντίσεις. Επίσης, σίγουρα δε θέλεις να φύγεις διακοπές και να έχεις ξεχάσει πίσω κάποια απαραίτητα. Για αυτό, δες παρακάτω ποια είναι τα 4 must προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου!
Ποια είναι τα must προϊόντα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου;
1. Αντηλιακό

Ναι, το έχουμε πει πολλές φορές και το ακούς συνεχώς, αλλά ακόμα δεν σε έχουμε πείσει για τη δύναμη του αντηλιακού. Ειδικότερα το καλοκαίρι, η προστασία του προσώπου μας είναι το Α και το Ω για ένα υγιές δέρμα. Σίγουρα δε θέλεις σε λίγα χρόνια, να έχεις γεμίσει με ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ή πανάδες και δυσχρωμίες. Επίσης, εκτός από την εμφάνιση, το πιο σημαντικό από όλα, πρέπει να προστατέψεις το δέρμα σου από τον ήλιο, για λόγους υγείας.
Δες επίσης: Τα 7 καλύτερα αντηλιακά προσώπου για όλες τις ανάγκες

2. Serum μαλλιών

Τόσο η υγρασία, όσο και η ζέστη μέσα στο καλοκαίρι, μπορεί να αφυδατώσουν τα μαλλιά σου, με αποτέλεσμα να είναι θαμπά, ξηρά και να σπάνε. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσεις να βάζεις κάποιο ενυδατικό λαδάκι στις άκρες ή κάποιο serum για προστασία από την υγρασία. Έτσι, θα έχεις μεταξένια μαλλιά, υγιή και λαμπερά.
Δες επίσης: 5 Tips για να πεις αντίο στο φριζάρισμα στα μαλλιά

]]>

3. Άρωμα

Τι πιο must για το καλοκαίρι, από ένα δροσερό άρωμα; Δε νομίζω πως υπάρχει γυναίκα, που να μην φοράει αρώματα. Όλες μας θέλουμε να περπατάμε και να αφήνουμε πίσω την μοναδική μυρωδιά μας. Εκτός, από τη signature κολώνια σου, μπορείς να βρεις κάποια δειγματάκια, ώστε να έχεις μαζί σου στην τσάντα σου για τις καθημερινές και βραδινές βόλτες σου. Έτσι, θα μυρίζεις όλη τη μέρα υπέροχα!
Δες επίσης: 5 Καλοκαιρινά Γυναικεία αρώματα για το 2022

4. Ενυδατική χειλιών για το νεσεσέρ των διακοπών

Δες επίσης: 5 Tips για ζουμερά χείλη!
Φυσικά, δεν υπάρχει μόνο η ενυδατική προσώπου ή σώματος. Είναι εξίσου σημαντική και η ενυδάτωση των χειλιών μας, που δυστυχώς, όλες μας λίγο αμελούμε. Πρέπει να προστατεύεις τα χείλια σου από τον ήλιο και την υγρασία, διότι θα σκάσουν και θα είναι ξηρά. Χρησιμοποίησε ένα lip balm, ώστε να είναι juicy και απαλά. Επίσης, όσο είσαι στην παραλία, μπορείς να βάλεις λίγο αντηλιακό για να τα προστατεύσεις από τον ήλιο.

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss