4 Προτάσεις για Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα! | ediva.gr

]]>

Όπως ξέρουμε όλοι, το χαρακτηριστικό χρώμα των Χριστουγέννων ήταν ανέκαθεν το έντονο κόκκινο. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα χρώματα, που παραπέμπουν στις γιορτές, όπως το σκούρο πράσινο. Ωστόσο, δεν υπάρχει στολισμένος χώρος, που να μην περιλαμβάνει κόκκινα διακοσμητικά. Για αυτό, φέτος, μπορείς να στολίσεις το δέντρο σου σε αυτές τις αποχρώσεις, όπου θα σε βάλει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα. Δες, λοιπόν, 4 ιδέες για χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα, που θα λατρέψεις! 
Πώς να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινες αποχρώσεις;
1. Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα με Γκι

Στην Ελλάδα, λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει γκι για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού ή του δέντρου. Πράγματι, είναι ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο, που μπορεί να δώσει ζωή σε οτιδήποτε τριγύρω του χάρη στο έντονο χρώμα του. Για αυτό, φέτος, μπορείς να προσθέσεις στο δέντρο σου κλαδιά από γκι σε κόκκινο χρώμα, όπου μαζί με τα άλλα στολίδια, θα δένουν υπέροχα.
Δες επίσης: Γιορτινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού τα Χριστούγεννα

2. Δέντρο με κόκκινες κορδέλες

Ένας άλλος τρόπος να εντάξεις το κόκκινο χρώμα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι να τοποθετήσεις ανάμεσα στα κλαδιά, κόκκινες κορδέλες. Κατά προτίμηση, βάλε σε όλο το ύψος του δέντρου, ώστε να είναι ομοιόμορφο. Μπορείς να τις συνδυάσεις με κόκκινες ή χρυσές μπάλες ή ακόμα και με καρό κορδέλες.
Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

]]>

3. Δέντρο με κόκκινα λουλούδια

Μπορεί να μην το βλέπουμε συχνά, αλλά ένα πολύ όμορφος τρόπος να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα, είναι να τοποθετήσεις κόκκινα λουλούδια για στολίδια. Καλύτερα, να βάλεις ψεύτικα, ώστε να μη χαλάσουν και πρέπει να τα αλλάζεις συνέχεια. Επίσης, όσο μεγαλύτερα στο μέγεθος, τόσο πιο γεμάτο και πλούσιο θα φαίνεται το δέντρο σου.
Δες επίσης: Εναλλακτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε boho στυλ

4. Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κόκκινο χρώμα με μπάλες
Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τα φυτά τα Χριστούγεννα

Τα κλασικά και πιο διαχρονικά στολίδια για ένα δέντρο είναι φυσικά οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Γιατί, λοιπόν, να μην βάλεις μπάλες σε διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου; Μπορείς, ακόμη, για να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία, να χρησιμοποιήσεις διάφορα μεγέθη, ακόμα και σχήματα. Όπως και να έχει, το κόκκινο δέντρο σου θα κλέψει τις εντυπώσεις!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss