4 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βελτιώνει την ψυχολογία σου κι εσύ δεν έχεις παρά να περάσεις καλά, χωρίς να πιέζεσαι από ευθύνες ή υποχρεώσεις, τις οποίες μπορούν να αναλάβουν… άλλοι! Επιπλέον, μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, μια οικογενειακή υπόθεση εξελίσσεται καλύτερα από όσο υπολόγιζες, ενώ αν έχεις ανοικτό ένα εργασιακό ζήτημα μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό με μια σχετική ευκολία. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις ένα pet αλλά και να διακοσμήσεις τον χώρο σου με φυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης δίνει έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου και ενδεχομένως να πληροφορηθείς πολλά γύρω από ζητήματα που όμως δεν είναι κατ’ ανάγκη ουσιαστικά. Ακόμη, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου (μεταφορικού ή επικοινωνιακού), ενώ έχεις το… απόλυτο πλεονέκτημα στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης πιστοποιεί ότι τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια ενίσχυση από την οικογένειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις κι ένα δώρο από κάποιον/α, που τρέφει αισθήματα αγάπης για σένα. Επιπλέον, είναι μια καλή ημέρα για αγορές για το σπίτι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της, με συνέπεια κάποια πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν «μακρινά», να γίνονται… εύκολα και απλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις έναν ευχάριστο περίπατο ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τόσο τα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά σου, ίσως, μάλιστα, αρθούν κάποιοι περιορισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια βοήθεια «κάτω από το τραπέζι». Επιπλέον, αναμένεται να σου γίνει μια προσφορά σχετική με την υγεία ή τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Οι καταστάσεις θα σε αφήσουν ικανοποιημένο/η, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «σουλατσάρεις» σε διάφορα στέκια. Το, δε, εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε» κι έχουν τη θέληση να σε βοηθήσουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Αν και το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να… χάσεις, οι υποθέσεις σου «τρέχουν» και σε κάθε περίπτωση, μπορείς να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν όσα εσύ αδυνατείς ή κωλύεσαι να πράξεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική για σένα, ίσως, μάλιστα, πέσει πολύ γέλιο με κάποιες καταστάσεις! Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τα ταξίδια και γενικότερα τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε μόνο, μήπως στο όνομα του «prestige» προβείς σε αγορές, που είναι πάνω από τις δυνατότητές σου ή σε έναν άσκοπο δανεισμό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να πετύχεις τους στόχους σου, σπάζοντας μερικά «αβγά»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης συμβάλλει στη διασκέδαση και την ξεκούρασή σου και, με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης συμβάλλει σε εργασιακές διευκολύνσεις, αλλά και σε οικονομικές «ανάσες», που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις αγαθά… πάσης φύσεως, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια αποζημίωση ή να σου επιστραφούν κάποια χρωστούμενα. Παράλληλα βέβαια, θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss