4 Σημάδια πως έχεις υπερβολικό άγχος στη σχέση σου | ediva.gr

Οι σχέσεις, είναι τόσο όμορφες όσο είναι και πολύπλοκες. Όταν, βρίσκεσαι σε μια σχέση υποτίθεται πως θα πρέπει να νιώθεις όμορφα και βρίσκεσαι σε μια ασφαλή κατάσταση. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν νιώθεις έτσι; Τι γίνεται, όταν, όλα είναι φαινομενικά καλά, αλλά εσένα σε τρώει το άγχος; Αν διακρίνεις πως έχεις πολλή ανησυχία στην σχέση σου, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε μάλλον αντιμετωπίζεις υπερβολικό άγχος στην σχέση σου.
Πως μπορείς, επομένως, να καταλάβεις αν η ανησυχία σου είναι δικαιολογημένη και φυσιολογική ή αν ξεπερνάει το νορμάλ; Το θέμα αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού, εδώ θα βρεις 4 σημάδια πως έχεις υπερβολικό άγχος στην σχέση σου.
Πως να καταλάβεις αν αγχώνεσαι πάρα πολύ στην σχέση σου!

Υπεραναλύεις τις κινήσεις του συντρόφου σου
Παρατηρείς την τάση να δίνεις υπερβολική σημασία ακόμα και στην μικρότερη κίνηση του συντρόφου σου. Πιάνεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει κάθε του συμπεριφορά. Πανικοβάλλεσαι όταν σου λέει πως δεν έχει όρεξη να δείτε μια ταινία ή απότομα σταματάει να σου κρατάει το χέρι. Όλα αυτά, είναι σημάδια υπέρμετρης ανησυχίας που δεν σε αφήνουν να χαρείς και να απολαύσεις τίποτα. Μπορεί να ήταν πολύ κουρασμένος να δει ταινία ή η παλάμη του να ίδρωσε κρατώντας το χέρι σου πολλή ώρα.
Δες επίσης: Σημάδια πως η σχέση σου είναι υγιής και σταθερή
Χρειάζεσαι διαρκή επιβεβαίωση
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να είναι η κύρια αιτία που χρειάζεσαι δια …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss