4 styling tips που μας έμαθε αβίαστα η πριγκίπισσα Diana

Οι αγαπημένες της συνήθειες αποτελούν έμπνευση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα της πριγκίπισσας Diana; Η σχέση της με τη βασιλική οικογένεια; Οι γιοι της; Το ταπεραμέντο που λάτρεψε ο κόσμος; Η λίστα σε αυτά είναι σίγουρα μεγάλη, ωστόσο υπάρχει ένας τομέας, στον οποίο η πριγκίπισσα ξεχώρισε και ανακαλείται πολλές φορές για την επιρροή που έχει μέχρι σήμερα στις ζωές μας: η μόδα.

Η πριγκίπισσα του κόσμου έδινε πάντα σημασία στις ενδυματολογικές της επιλογές. Δεν μπορείς να πεις ότι οι εμφανίσεις της είχαν κάτι επιτηδευμένο, σίγουρα, όμως, χαρακτηρίζονταν από μία ταυτότητα. Η θηλυκότητα ήταν βασικός άξονας των outfits, όμως, ποτέ αυτή δεν υπήρχε μόνη της. Η κομψότητα με τη βοήθεια κλασικών γραμμών ήταν πάντα εκεί να την υποστηρίξει.

Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια που η Diana βρέθηκε στο προσκήνιο παρατηρήσαμε αρκετά styling tips, όμως, αυτά που θα δεις στη συνέχεια σίγουρα ξεχώρισαν.

Τα ρούχα είναι κάτι σαν πανοπλία.

Σίγουρα, τα ρούχα είναι στυλ. Είναι η έκφραση του χαρακτήρα σου, της διάθεσής σου, ακόμα και της γενικότερης ψυχολογικής σου κατάστασης. Αυτό, όμως, τι σημαίνει; Ότι μπορούν να μετατραπούν σε πανοπλία. Με την εμφάνισή σου προωθείς μία εικόνα. Αυτή που εσύ θα επιλέξεις για την κάθε περίσταση και που πιστεύεις ότι θα σε εξυπηρετήσει περνώντας το ανάλογο μήνυμα.

prigkipissa diana styling tips8 2

Δεν πρέπει να φοβάσαι το χρώμα.

Ναι, οι χρωματικοί συνδυασμοί δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα. Απαιτούν προσοχή και πειραματισμό, όμως, αν αυτά συμβούν σωστά, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Σίγουρα θα σου δώσει το αισθητικό σύνολο για να εντυπωσιάσεις, αλλά και θα λειτουργήσουν ως ένα ψυχολογικό boost, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις.

prigkipissa diana styling tips9 1

Λέμε «ναι» στο denim.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το denim δε φεύγει ποτέ από τη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα jeans είναι τα παντελόνια που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα με το ανάλογο matching. Τα jackets θα ολοκληρώσουν μία πιο ζεστή εμφάνιση. Το denim λειτουργεί σαν έναν καμβά, πάνω στον οποίο μπορείς να μεγαλουργήσεις.

prigkipissa diana styling tips 1

Οι βάτες δεν είναι απαραίτητα ο πιο καλός σου φίλος.

Όλοι αναγνωρίζουν λίγο ή πολύ ότι τα ρούχα με βάτες είναι εντυπωσιακά. Το θέμα είναι ότι σου κεντρίζουν το βλέμμα, γιατί είναι από τα items που μπορούν ουσιαστικά να αλλάξουν την εικόνα του σώματός σου. Και αυτό είναι το επικίνδυνο. Όταν, για παράδειγμα, έχεις πολύ «ανοιχτούς» ώμους, οι βάτες θα δώσουν την εικόνα ενός ακόμα πιο έντονου θεάματος. Αντιθέτως, θα κολακεύσουν τους πιο στενούς ώμους.

Δες επίσης: Η Kate Middleton δείχνει πώς να φοράς συνέχεια το πιο παρεξηγημένο χρώμα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss