41 και… συνεχίζει

Η Μπολόνια δέχεται γκολ σε 41 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μπορεί να… συνεχίσει αυτό το αρνητικό σερί, με αντίπαλο την Κροτόνε. Η Μίλαν θέλει να παραμείνει στην κορυφή, υποδεχόμενη τη Φιορεντίνα στο «Σαν Σίρο».

Η Μπολόνια, παρότι δεν μπορείς να την πεις ομάδα του… σωρού στην Ιταλία, έχει ένα εξαιρετικά αρνητικό ρεκόρ. Δεν μπορεί να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, δέχεται έστω ένα γκολ εδώ και 14 μήνες και 41 παιχνίδια πρωταθλήματος, αρνητική επίδοση στα τοπ-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2019, στο 0-0 με την Τζένοα, έκτοτε ο γκολκίπερ Σκορούπσκι μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα σε κάθε παιχνίδι. Και απόψε στο ματς με την Κροτόνε αυτό θα είναι το ποντάρισμα, το G/G τιμάται στο 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Η Μίλαν καλείται να δείξει χαρακτήρα στο πρωτάθλημα, τώρα που έχασε με τραυματισμό τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός θα λείψει από την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, η Μίλαν που είναι στην κορυφή, θέλει να δείξει ότι μπορεί να καλύψει το κενό του ηγέτη της, που έχει πετύχει 10 γκολ σε μόλις έξι συμμετοχές φέτος. Η αντίπαλος Φιορεντίνα πάντως δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, παρά την μεσοβδόμαδη πρόκριση στο κύπελλο επί της Ουντινέζε στην παράταση. Οι «βιόλα» δεν έχουν σκοράρει σε 90λεπτο, στα τέσσερα τελευταία επίσημα, προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπενεβέντο. Ο άσος της Μίλαν έχει το προβάδισμα, στο 1,65 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(16:00): ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1 (1,65)
(16:00): ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ: G/G (1,60)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss