5 Χρώματα μαλλιών ιδανικά για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες | ediva.gr

]]>

Το χρώμα των μαλλιών μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της εμφάνισης μας, γι’ αυτό και η επιλογή θα πρέπει να είναι προσεκτική. Μάλιστα, προκειμένου να σου ταιριάζει η απόχρωση που θα επιλέξεις σίγουρα θα πρέπει να δένει με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Αν λοιπόν έχεις ανοιχτό δέρμα τότε θα πρέπει να δεις ποια είναι τα χρώματα μαλλιών που κολακεύουν τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.
Κάθε χρώμα μαλλιών δείχνει διαφορετικό επάνω σε κάθε γυναίκα και ένας από τους λόγους είναι ότι διαφέρει το χρώμα του δέρματος. Αν λοιπόν είσαι χλωμή, ανακάλυψε 5 χρώματα μαλλιών ιδανικά για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!
5 Χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμα δέρματα!
1. Ζεστή ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά

Αν σου αρέσουν ή έχεις συνηθίσει τα ξανθά μαλλιά τότε μια ζεστή απόχρωση ξανθού δε θα αποτύχει ακόμα κι αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο! Με ένα τέτοιο χρώμα στα μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι ήπιο και διακριτικό, χωρίς να δημιουργεί μια άγρια αντίθεση με το δέρμα σου αλλά και χωρίς να σε χλομιάζει, ισορροπία ιδανική για εσένα!
Δες επίσης: 5 Hairstyles που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

2. Bronde μαλλιά

Τα bronde μαλλιά, δηλαδή τα καστανόξανθα μαλλιά, είναι μια safe λύση που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.  Αν λοιπόν δε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ξανθό και καστανό τότε το bronde είναι η λύση που ψάχνεις. Εξάλλου, πρόκειται για ένα χρώμα που δείχνει φυσικό και δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ!
Δες επίσης: 6 Ιδέες για εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage σε καστανό
3. Strawberry blonde χρώμα στα μαλλιά

]]>

Αν ανήκεις στις γυναίκες που τους αρέσει να τολμούν κάτι διαφορετικό στα μαλλιά τους η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου σου δίνει πολλές επιλογές σε χρώμα μαλλιών! Έτσι, ένα stawberry blonde χρώμα μπορεί να είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι! Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ ανοιχτή κόκκινη απόχρωση μαλλιών με δόσεις ξανθού! Να είσαι σίγουρη ότι με ένα τέτοιο χρώμα μαλλιών θα ξεχωρίζεις χωρίς όμως να δείχνεις υπερβολικά εκκεντρική!
Δες επίσης: 5 Κομψά χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα λατρέψεις
4. Καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών

Ένα καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει επάνω σου αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα! Εξάλλου, οι περισσότερες φυσικές κοκκινομάλλες έχουν λευκό δέρμα. Με ένα τέτοιο ιδιαίτερο αλλά σικ χρώμα μαλλιών η λευκή επιδερμίδα σου θα αναδειχτεί!
Δες επίσης: 6 Υπέροχοι τρόποι να χτενίσεις τα καρέ μαλλιά σου
5. Σκούρα καστανά μαλλιά

Ειδικά αν η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σου συνδυάζεται με ανοιχτόχρωμα μάτια τότε ένα σκούρο καστανό χρώμα θα σε κάνει να δείχνεις ιδιαίτερα εξωτική! Η αντίθεση που θα δημιουργεί το χρώμα των μαλλιών με το δέρμα σου είναι ξεχωρι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.