5 έξυπνα τρικ μακιγιάζ που μάθαμε από το Pinterest – ELLE

5 έξυπνα τρικ μακιγιάζ που μάθαμε από το Pinterest

Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε για τρικ μακιγιάζ και περιποίησης που θα διευκολύνουν τη ζωή μας και θα φέρουν νέα δεδομένα στην ιεροτελεστία ομορφιάς μας. Όπως αυτά τα 5 έξυπνα μυστικά που ανακαλύψαμε στο Pinterest και μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά πως τα ακολουθούμε ήδη.

Διάβασέ τα προσεκτικά γιατί κάποια από αυτά θα αλλάξουν τα δεδομένα στο καθημερινό μακιγιάζ σου.

Για σέξυ γεμάτα χείλη

Για να σχηματίσεις το περίγραμμα των χειλιών σου με μολύβι και να μην μοιάζεις βγαλμένη από τα 90’s, ακολούθησε αυτό το τρικ: Αφού σχεδιάσεις το περίγραμμα, στη συνέχεια σβήνεις προς τα μέσα δημιουργώντας αυτό το blur εφέ. Με αυτό τον τρόπο και πιο φυσικό δείχνει το αποτέλεσμα και διαρκεί περισσότερο το μολύβι στα χείλη σου.

Φωτο: gr.pinterest.com/pin/

Για ένα εύκολο smoky eye

Ακόμα και αν δεν ανήκεις στις εκπαιδευμένες, μπορείς να δημιουργήσεις ένα εύκολο smoky eye look. Με το μολύβι των ματιών σου, σχεδίασε ένα hashtag στην άκρη του βλεφάρου και στη συνέχεια σβήνεις με το πινέλο. Έτσι έχεις ένα σέξυ smoky eye χωρίς κόπο και χωρίς κίνδυνο να κάνεις λάθος.

Φωτο: gr.pinterest.com/pin/

Για φωτεινό βλέμμα

Συνηθίζουμε να εφαρμόζουμε το κονσίλερ κάτω από τα μάτια. Για να πετύχουμε όμως το επιθυμητό εφέ φωτεινότητας, θα πρέπει να σχεδιάζουμε ένα τρίγωνο με το πινέλο του κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στη συνέχεια με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνουμε καλά.

Φωτο: gr.pinterest.com/pin/

Για έντονα ζυγωματικά

Για να αποκτήσεις τα ζυγωματικά των μοντέλων, ακολούθησε το παραπάνω σχεδιάγραμμα. Εφαρμόζεις μια γραμμή κονσίλερ, ρουζ και μπρόνζερ και κάνεις το σωστό blending για φυσικό αποτέλεσμα.

Φωτο: gr.pinterest.com/pin/

Για καθαρό λείο δέρμα

Ανακατεύεις πράσινο τσάι με ζάχαρη και έχεις ένα φυσικό scrub.

Φωτο: gr.pinterest.com/pin

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss