5 Αξεσουάρ μακιγιάζ που θα σου λύσουν τα χέρια!

Το μακιγιάζ δεν αποτελεί για όλες μας μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Βέβαια, υπάρχουν μερικά αξεσουάρ μακιγιάζ που μπορούν να το μετατρέψουν από αγγαρεία σε παιχνιδάκι και να αναβαθμίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, ακόμα και αν το βάψιμο δεν είναι το ατού σου μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις με τα κατάλληλα εργαλεία.

Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να ταλαιπωρείσαι όταν βάφεσαι αφού υπάρχουν μερικά σύνεργα ειδικά σχεδιασμένα για να σε διευκολύνουν που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου. Εξάλλου, το σωστό μακιγιάζ θέλει τα σωστά εργαλεία! Ανακάλυψε 5 αξεσουάρ μακιγιάζ που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να απολαμβάνεις το βάψιμο!

5 Σύνεργα που θα κάνουν πιο εύκολο το μακιγιάζ!

1. Ψαλιδάκι βλεφαρίδων

Μπορεί να χρησιμοποιείς την καλύτερη μάσκαρα με τον πιο σωστό τρόπο αλλά και πάλι να μη σου αρέσει η καμπύλη των βλεφαρίδων σου. Στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα σου θα λυθεί με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων, που είναι σχεδιασμένο ώστε να δίνει στις βλεφαρίδες σου την κλίση που θέλεις. Ένα από τα πρώτα λοιπόν βήματα στο μακιγιάζ σου πρέπει να είναι να χρησιμοποιήσεις το ψαλιδάκι βλεφαρίδων που θα ανοίξει το βλέμμα σου και θα βελτιώσει το σχήμα ματιών σου. Στη συνέχεια οι βλεφαρίδες σου είναι έτοιμες για βάψιμο!

Δες επίσης: 5 Απλές συμβουλές για να γίνεις καλύτερη στο μακιγιάζ!

2. Σφουγγαράκι blender για το make up

φουξ σφουγγάρια blender

φουξ σφουγγάρια blender

Τα σφουγγαράκια blender είναι τα κατάλληλα για να εφαρμόσεις υγρά καλλυντικά, όπως το make up, το concealer, το υγρό ρουζ ή ακόμα και η ενυδατική κρέμα. Βοηθάει στο να απλώσεις ομοιόμορφα το υλικό στο πρόσωπο σου ώστε να μη δημιουργηθούν διχρωμίες και φυσικά να μη λερώνεσαι! Συνήθως έχουν μια στρογγυλή άκρη που χρησιμοποιείται για τα εύκολα σημεία και μια μικρή μύτη, κατάλληλη να φτάσει σε πιο δύσκολες περιοχές, όπως η άκρη των ματιών. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να βρέξεις και να στραγγίσεις πολύ καλά το σφουγγάρι πριν από κάθε εφαρμογή. Στη συνέχεια μπορείς να βάλεις μια ποσότητα από το καλλυντικό σου επάνω και να το απλώσεις στο πρόσωπο. Τόσο απλό!

Δες επίσης: Οι Τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2021

3. Πινέλο φρυδιών

γυναίκα χτενίζει φρύδια πινέλο αξεσουάρ μακιγιάζ

γυναίκα χτενίζει φρύδια πινέλο αξεσουάρ μακιγιάζ

Το πινέλο των φρυδιών είναι πιο χρήσιμο απ’ όσο νομίζεις! Αρχικά, μπορείς να το χρησιμοποιείς για να ανασηκώσεις τις τρίχες των φρυδιών όταν θες να τριμάρεις τα φρύδια σου. Επιπλέον, είναι ιδανικό για να σβήσει το μολύβι που έχεις εφαρμόσεις στα φρύδια σου και να κάνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό. Τέλος, είναι ότι πρέπει για να κάνεις τις πιο ατίθασες τρίχες να μπουν στη θέση τους. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην υπάρχει στο τσαντάκι σου;

Δες επίσης: 6 Βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ στο γραφείο!

4. Πινέλο για eyeliner

πινέλο με κλίση για eyeliner

πινέλο με κλίση για eyeliner

Το eyeliner μπορεί να είναι εντυπωσιακό, για πολλές όμως από εμάς η εφαρμογή του αποτελεί βάσανο. Για να διευκολύνεις λοιπόν τη διαδικασία χρειάζεσαι ένα πινέλο για eyeliner που θα σου υποδείξει ακριβώς πως πρέπει να κάνεις τη γραμμή. Έτσι, με ένα τέτοιο αξεσουάρ μακιγιάζ δε θα χρειάζεται να αποφεύγεις πια ένα τόσο χρήσιμο καλλυντικό!

Δες επίσης: 7 Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια!

5. Καθρέπτης διπλής όψης

γυναίκα βάφεται καθρέπτη

γυναίκα βάφεται καθρέπτη

Πόσα λάθη έχουμε κάνει όλες κατά το βάψιμο απλά επειδή δεν είχαμε το σωστό φωτισμό και το σωστό καθρέπτη; Αν θέλεις να αποφύγεις τέτοια λάθη στο μέλλον τότε χρειάζεσαι έναν καθρέπτη διπλής όψης, ιδανικά με φωτάκια ενσωματωμένα. Γυρνώντας μάλιστα από τη μεριά της μεγέθυνσης θα έχεις το κατάλληλο εργαλείο για να τελειοποιήσεις λεπτομέρειες, για παράδειγμα να βγάλεις ακόμα και την πιο μικρή περιττή τρίχα από τα φρύδια σου.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss