5 ελληνικά e-shops για τις on-line beauty αγορές σου – ELLE

5 ελληνικά e-shops για τις on-line beauty αγορές σου

Με τα lockdown να αποτελούν τη νέα πραγματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, η στροφή ολοένα και περισσότερων brand καλλυντικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι γεγονός. Έτσι μπορούμε πια από την ζεστασιά του σπιτιού μας να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να αποκτήσουμε hot προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης με το πάτημα ενός κουμπιού.

moltonbrown.gr 

Οι λάτρεις του λονδρέζικου οίκου αρωμάτων έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού μπορούν πλέον να ψωνίζουν on-line τα αγαπημένα τους πολυτελή προϊόντα μπάνιου, περιποίησης σώματος, τα μοναδικά αρώματα και τα ξεχωριστά σετ δώρων, που αποτελούν ιδανική επιλογή για την εορταστική περίοδο που έρχεται. Βασισμένο στο επίσημο site του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές του λονδρέζικου οίκου, το ελληνικό user friendly e- shop κάνει την περιήγηση μια ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα σε όσους πραγματοποιούν τις αγορές τους διαδικτυακά.

bobbibrown.gr

Βασισμένο στο global site, το νέο αυτό e-shop εξασφαλίζει πρόσβαση σε limited edition συλλογές που θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρονικά, ενώ διαθέτει διευρυμένο κωδικολόγιο σε αποχρώσεις foundation, καθώς και το ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο Foundation Shade Finder Tool, που σε βοηθά να βρεις την κατάλληλη απόχρωση φον ντε τεν για τον φωτότυπό σου. Επιπλέον, με οποιαδήποτε αγορά, θα λάβεις δώρο δύο δείγματα της επιλογής σου ανάμεσα σε τέσσερις best seller κωδικούς. Και όλα αυτά με εντελώς δωρεάν αποστολή, ό,τι κι αν ψωνίσεις. Το καλύτερο; Μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας Live Chat, οι επαγγελματίες make-up artists της Bobbi Brown απαντούν ανά πάσα στιγμή σε όλες σου τις απορίες, σε συμβουλεύουν και σου αποκαλύπτουν μικρά μυστικά.

amagiccabinet.com 

Το νέο αυτό ελληνικό e- shop με την υπογραφή της Κας Ευγενίας Χανδρή, προσφέρει μια μοναδική online εμπειρία σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, καλαίσθητα και εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς, και design από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές. Τα «magic cabinets», ιδιαίτερα διαδεδομένα στην Ευρώπη τον 17ο και 18ο αιώνα, ήταν ντουλάπια που περιείχαν συλλογές από σπάνια, παράξενα, εξωτικά και ασυνήθιστα αντικείμενα, αντανακλώντας την αισθητική και το όραμα των συλλεκτών τους. Στην ηλεκτρονικη αυτή διεύθυνση μπορείς να βρεις σύγχρονους θησαυρούς και να απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία shopping. Τα beauty brands που φιλοξενούνται στο A Magic Cabinet, έχουν επιλεχθεί ένα-ένα από την Ευγενία Χανδρή με γνώμονα την ποιότητα και την αυθεντικότητα που βασίζεται στις ρίζες τους στην παράδοση και τις πρώτες ύλες του τόπου μας.

skinlabo.gr

Το πρώτο ιταλικό digital brand καλλυντικών έφτασε και στην Ελλάδα. Ο λόγος για την εταιρία καλλυντικών SkinLabo,που ξεκίνησε από το Τορίνο πριν τρία χρόνια κατακτώντας πλέον όλη την Ευρώπη. Υπόσχεται να προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία περιποίησης προσώπου και σώματος, με καλλυντικά, από εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες που προκαλούν αλλεργίες ενώ είναι επίσης και gluten free. To brand προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σε τιμές προσιτές. Οι επιστήμονες, με δερματολογική εξειδίκευση, της Skinlabo, προτείνουν σειρές περιποίησης που διακρίνονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες αντιγήρανσης, -σώμα, πρόσωπο και χείλη-, με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε ανάγκη.

onebeauty.gr  

Τα λονδρέζικα Dr PAWPAW balms κλείνουν ακόμα μία χρονιά γεμάτη βραβεία όπως τα Pure beauty London, Asos, Global Green Beauty awards! Τώρα μπορούν να γίνουν δικά σου κλικάροντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Τα προϊόντα της Dr PAWPAW είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και για vegans, χάρη στα φυσικά τους συστατικά και έρχονται σε 3 συσκευασίες δώρου για κάθε it girl. To σετ Prep & Party της φωτογραφίας περιλαμβάνει scrub και ενυδατικό μπαλμ που υπόσχονται να κάνουν τα χείλη σου απλά ακαταμάχητα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss