5 Ιδέες για οικονομική διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού | ediva.gr

]]>

Η διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού έχει μπει στο επίκεντρο των περισσότερων από εμάς. Βέβαια, καμιά φορά είναι εύκολο να παρασυρθούμε και να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να φτιάξουμε ένα όμορφο τραπέζι. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για οικονομική διακόσμηση στο τραπεζάκι που μάλιστα θα το κάνουν να δείχνει ακριβό!
Αν θέλεις ένα στιλάτο σαλόνι τότε σίγουρα πρέπει να επιμεληθείς το τραπέζι, το οποίο αποτελεί ένα κεντρικό έπιπλο. Αν όμως το budget σου είναι περιορισμένο, ανακάλυψε 5 ιδέες για οικονομική διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού!
5 Τρόποι να διακοσμήσεις το τραπεζάκι με λίγα χρήματα!

1. Διάλεξε έναν οικονομικό δίσκο

Ένα από τα πιο χρήσιμα και πιο στιλάτα διακοσμητικά για τα τραπέζια είναι ένας δίσκος. Βέβαια, στην αγορά θα βρεις δίσκους για όλες τις οικονομικές δυνατότητες. Ωστόσο, αντί να ξοδέψεις πολλά για ένα μόνο αντικείμενο μπορείς να κάνεις μια οικονομική επιλογή. Για παράδειγμα, ένας δίσκος βαμμένος χρυσός μπορεί να κοστίσει ελάχιστα ενώ ταυτόχρονα θα δείχνει εντυπωσιακός και πολυτελής.

Δες επίσης: 5 Επιτραπέζια διακοσμητικά που κάθε σπίτι χρειάζεται
2. Τοποθέτησε παχύφυτα

Όλοι ξέρουμε ότι τα φυτά είναι απαραίτητα για ένα στιλάτο χώρο. Ωστόσο, συχνά τα φυτά είναι ακριβά. Αν εσύ ψάχνεις έναν οικονομικό τρόπο για δώσεις στυλ στο τραπέζι μέσης δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις παχύφυτα, τα οποία είναι ότι πρέπει αν έχεις συγκεκριμένο budget! Έτσι, αφενός θα ξοδέψεις λίγα και αφετέρου θα δώσεις στο τραπέζι σου τη δόση πράσινου που χρειάζεται!
Δες επίσης: Μοντέρνες ιδέες για να δώσεις στυλ σε ένα μικρό σαλόνι

]]>

3. Διακόσμησε με βιβλία

Όλοι στο σπίτι μας έχουμε βιβλία! Μάλιστα, μερικοί από εμάς δεν ξέρουμε πού να τα αποθηκεύσουμε! Ένας εύκολος τρόπος που δε θα σου κοστίσει τίποτα είναι να διακοσμήσεις με τα βιβλία σου το τραπεζάκι του σαλονιού. Φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν διαλέξεις βιβλία με όμορφο εξώφυλλο για το τραπέζι. Εξάλλου, τα βιβλία είναι ένα τέλειο αντικείμενο για να δώσεις ύψος και να δημιουργήσεις διάφορα επίπεδα στο τραπέζι.
Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες για οικονομική διακόσμηση στο καθιστικό
4. Κράτα τη διακόσμηση μίνιμαλ

Η μίνιμαλ διακόσμηση εκτός του ότι είναι τάση πολλές φορές καταλήγει να είναι και πιο οικονομική! Ειδικά μάλιστα αν έχεις ένα statement τραπεζάκι τότε δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να αναδειχτεί. Αντί λοιπόν να το γεμίζεις και να το υπερφορτώνεις είναι καλύτερα να το αφήσεις με ελάχιστα διακοσμητικά. Για παράδειγμα, ένα βάζο ή ένα γλαστράκι είναι αρκετά!
Δες επίσης: Όμορφα τραπεζάκια μέσης για μικρά σαλόνια
5. Πες ναι στα κεριά

Τα κεριά είναι ένα ατμοσφαιρικό διακοσμητικό που μπορεί να ομορφύνει πολύ το χώρο. Εξάλλου, αν τα κεριά είναι απλά συνήθως δεν στοιχίζουν και αρκετά. Έτσι, μπορείς να διακοσμήσεις με αρκετά κεριά το τραπέζι και να κάνεις το σημείο ρομαντικό και εντυπωσιακό!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss