5 ιδανικοί συνδυασμοί για να δείχνεις πιο λεπτή με την αγαπημένη σου φούστα

Μικρές, εύκολες αλλαγές στο styling σου μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Όλες έχουμε ένα αγαπημένο ρούχο στην ντουλάπα μας. Εκείνο που με το που ανοίξει η πόρτα, το βλέμμα μας στέκεται κατευθείαν και μας καλλιεργεί στο μυαλό την ιδέα να το φορέσουμε ξανά, παρότι μόλις χθες βγήκαμε από το σπίτι φορώντας το. Είναι κλασικό σενάριο και περιλαμβάνει από ένα πολύ άνετο T-shirt μέχρι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που τα έχεις ταιριάξει με κάθε σύνολο.

Όσο και να εμπιστευόμαστε, όμως, την εκάστοτε επιλογή, δε γίνεται να τη φοράμε συνέχεια με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να βρίσκουμε εναλλακτικές ιδέες, ώστε ακόμα και με μία ίδια βάση να κάνουμε το συνολικό αποτέλεσμα να φαίνεται διαφορετικό.

Η φούστα, για παράδειγμα, είναι ένα item της γκαρνταρόμπας μας που αγαπάμε πολύ γιατί συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω. Αποτελεί έναν καμβά πάνω στον οποίο μπορούμε να πειραματιστούμε ταιριάζοντας διαφορετικά ρούχα.

Οι διάσημες influencers λατρεύουν τις φούστες κάθε στυλ, μεγέθους και χρώματος. Στα social media τους, στις street style φωτογραφίσεις τους αλλά και όπου τύχει να απαθανατιστούν από τον φακό αποδεικνύουν ότι η φούστα είναι ένα must-have κάθε γυναίκας.

Εκτός από όλα αυτά, η αγαπημένη σου φούστα μπορεί να γίνει και ο τρόπος με τον οποίο θα δείχνεις πιο λεπτή και αυτό σχετίζεται με τους ενδυματολογικούς συνδυασμούς που θα κάνεις.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις πέντε τρόπους για να φορέσεις το ρούχο που τόσο αγαπάς.

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις το φούτερ σου με πολλούς, νέους τρόπους (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss