5 Καλοκαιρινά Γυναικεία αρώματα για το 2022 | ediva.gr

]]>

Ένα άρωμα είναι πάντα απαραίτητο, ειδικότερα, για τις γυναίκες, που θέλουμε να μένουμε αξέχαστες λόγω της μυρωδιάς μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ορισμένες μυρωδιές μένουν για πάντα συνδεδεμένες, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.  Επίσης, το καλοκαίρι με την τόση ζέστη, ένα δροσερό γυναικείο άρωμα είναι ό,τι χρειάζεσαι, για να μοσχοβολάς αλλά και να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη.
Δες, λοιπόν, παρακάτω, μια λίστα με τα 5 καλοκαιρινά γυναικεία αρώματα για το 2022, που αξίζει, σίγουρα, να δοκιμάσεις!
Ποια είναι τα Top καλοκαιρινά γυναικεία αρώματα για το 2022;

1. Versace Yellow – Diamond Intense

Όπως λέει και το όνομα, τα διαμάντια αναβαθμίζουν κάθε look. Έτσι, και με το συγκεκριμένο άρωμα, σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Το λουλουδάτο άρωμα με αχλάδι και άνθη πορτοκαλιάς είναι αυτό που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι 2022. Μπορείς να το φοράς καθημερινά, είτε σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι με το συγκεκριμένο γυναικείο άρωμα θα είσαι κομψή, αλλά και διαχρονική, αφήνοντας την αίσθηση της πολυτέλειας.
Βρες το σε πολύ καλή τιμή εδώ!
Δες επίσης: 7 Γυναικεία αρώματα που αρέσουν στους άνδρες!

2. Bottega Veneta – Illusione Tonka Solaire

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι η απόλυτη αίσθηση της πολυτέλειας, χάρη στα λουλουδένια και φρουτώδη αρώματα. Περιέχει νότες ξύλου και εσπεριδοειδών, γεγονός όπου το καθιστά ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο άρωμα, αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα ρομαντικό, που μπορείς να φοράς ακόμα και κάθε μέρα.
Βρες το σε έκπτωση εδώ!
Δες επίσης: 10 Σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα που έχουν διάρκεια!
3. Estèe Lauder – Bronze Goddess Eau Fraiche

]]>

Με το πασίγνωστο αυτό άρωμα θα μυρίζεις φρέσκα και υπέροχα, αλλά θα είσαι και πολύ σέξυ. Στα αρώματα του θα βρεις καρύδα, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και βανίλια. Είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο για ειδικές περιστάσεις, όσο και για καθημερινή χρήση. Πίστεψε με, ο αισθησιασμός και η θηλυκότητα που θα αποπνέεις θα σε σοκάρουν!
Βρες το σε έκπτωση εδώ!
Δες επίσης: 5 Υπέροχα φρουτώδη γυναικεία αρώματα!
4.  Yves Saint Laurent – Libre Eau De Parfum

Το γυναικείο αυτό άρωμα είναι η επιτομή της ελευθερίας και της δύναμης. Ο συνδυασμός των λουλουδιών με την λεβάντα και την πορτοκαλιά είναι ό,τι πρέπει για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Με αυτό το άρωμα θα νιώθεις πιο θηλυκή από ποτέ. Ψέκασε λίγες σταγόνες στον καρπό και στον λαιμό, αλλά μην ξεχάσεις και τα πιο κρυφά σημεία, όπως πίσω από τα αφτιά και στους αγκώνες.
Βρες το σε έκπτωση εδώ!

Δες επίσης: 5 Δροσερά καλοκαιρινά γυναικεία αρώματα!
5.  DKNY – DKNY Women Eau De Parfum

Δες επίσης: 10 Σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα που έχουν διάρκεια!
Η διάσημη μάρκα DKNY με το συγκεκριμένο υπέροχο άρωμα, έχει κάνει τη διαφορά. Εκπέμπει αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, που ταιριάζει απόλυτα σε μια καλοκαιρινή βραδιά, αλλά και σε μια πολυάσχολη ημέρα. Θα παρατηρήσεις ότι διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δε θα χρειάζεται να την ανανεώνεις συνέχεια.  Πάντως, σίγουρα θα είσαι μια σύγχρονη και μοντέρνα γυναίκα, που μυρίζει τέλεια.
Βρες το σε πολύ καλή τιμή εδώ!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss