5 Κομμάτια που πρέπει να προλάβεις στις χειμερινές εκπτώσεις!

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν αρχίσει, επομένως είναι η ευκαιρία σου να προμηθευτείς κομμάτια που ήθελες όλη τη σεζόν να αγοράσεις. Είναι αλήθεια ότι το να ψωνίζεις μερικά ρούχα και παπούτσια όταν βγαίνουν σε προσφορά είναι μια έξυπνη κίνηση. Αφενός θα πάρεις όλα όσα ήθελες και αφετέρου θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα.

Μερικά items είτε είναι εκτός του budget σου είτε είναι πολύ trendy για να ξοδέψεις αρκετά για να τα αποκτήσεις. Έτσι, τώρα που οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Δες  5 κομμάτια που πρέπει να προλάβεις στις χειμερινές εκπτώσεις!

5 Items που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις!

1. Πλεκτό γιλέκο

Τα πλεκτά γιλέκα είναι αναμφίβολα το trend της σεζόν! Αν λοιπόν είναι ένα ρούχο στο οποίο φοβάσαι να επενδύσεις γιατί δεν ξέρεις αν μπορείς να το συνδυάσεις τότε τώρα που θα το βρεις σε αρκετά χαμηλότερη τιμή πρέπει να το τολμήσεις. Φόρεσε το πλεκτό γιλέκο σου πάνω από ένα φαρδύ πουκάμισο και ένα δερμάτινο παντελόνι και θα έχεις το τέλειο χειμωνιάτικο outfit!

Δες επίσης: 5 Tips για καθημερινό ντύσιμο με στυλ όταν έχει κρύο!

2. Δερμάτινη φούστα

Μια δερμάτινη φούστα είναι all time classic και αν κάνεις μια ποιοτική επιλογή μπορείς να την κρατήσεις πολλά χρόνια στη ντουλάπα σου! Τώρα λοιπόν που θα βρεις τις πιο πολλές φούστες σε έκπτωση μπορείς να πετύχεις μια καλύτερη ποιοτικά φούστα στην ίδια τιμή που ήταν πριν μια πιο χαμηλής ποιότητα. Φέτος το χειμώνα, οι midi δερμάτινες φούστες έχουν κατακλύσει την αγορά και αξίζει να τις δοκιμάσεις.

Δες επίσης: 5 Φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου!

3. Chunky sneakers

Ένα αμφιλεγόμενο παπούτσι που είναι ωστόσο η τελευταία τάση της μόδας είναι τα chunky sneakers, δηλαδή τα χοντροκομμένα αθλητικά παπούτσια. Αν δε θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία για ένα αθλητικό παπούτσι που δεν ξέρεις αν θα φοράς μερικές σεζόν μετά τότε πρέπει να αγοράζει τα sneakers τώρα. Αν είναι το πρώτο ζευγάρι chunky sneakers που θα ψωνίσεις προτίμησε να τα πάρεις σε λευκό χρώμα.

Δες επίσης: 5 Must-have επιλογές παπουτσιών και πως να τις συνδυάσεις!

4. Τζιν παντελόνια

Το τζιν παντελόνι είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο παντελόνι όλων των εποχών. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα καλό τζιν παντελόνι που θα σου διαρκέσει για χρόνια. Τώρα που οι εκπτώσεις έχουν αρχίσει μπορείς να βρεις σε πολύ προσιτές τιμές μάρκες σε τζιν παντελόνια που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απαγορευμένες.

Δες επίσης: Ποιο τζιν παντελόνι να διαλέξεις ανάλογα το σωματότυπο σου!

5. Παλτό σε ανοιχτό χρώμα

Σίγουρα θα έχεις ήδη ένα μαύρο ή κάποιο άλλο σκούρο παλτό. Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία να προμηθευτείς ένα παλτό σε ανοιχτό χρώμα, όπως είναι το baby blue, το ανοιχτό ροζ και το λευκό. Μπορεί τέτοια χρώματα να μην είναι ακριβώς απαραίτητα αλλά είναι ότι πρέπει για να δώσεις χρώμα στη ντουλάπα σου αλλά και ενδιαφέρον στα looks σου.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss