5 Κομψά χτενίσματα αν έχεις κούρεμα με φράντζα!

Η φράντζα είναι μια όμορφη προσθήκη στα μαλλιά σου που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Ειδικά μάλιστα αν έχεις μεγάλο μέτωπο τότε ένα τέτοιο κούρεμα θα εξαφανίσει πλήρως αυτή τη μικρή ατέλεια. Αν όμως έχεις φράντζα ξέρεις πολύ καλά ότι το να βρεις χτενίσματα που να ταιριάζουν στα μαλλιά σου σίγουρα δεν είναι εύκολο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν μερικά hairstyles που δένουν άψογα με τα φραντζάκια σου.

Πράγματι, αν θέλεις να έχεις μια ποικιλία στα hairlooks σου είναι εφικτό ακόμα κι αν έχεις φράντζα, η οποία γενικά είναι πιο περιοριστική. Ανακάλυψε λοιπόν 5 όμορφα χτενίσματα για μαλλιά με φράντζα!

Όμορφα χτενίσματα αν έχεις φράντζα!

1. Ψηλό bun με φραντζάκια

Αν σου αρέσουν τα χτενίσματα που θυμίζουν μπαλαρίνα τότε είσαι τυχερή αφού μπορούν να δείξουν εξίσου ή ακόμα και πιο εντυπωσιακά αν έχεις φράντζα! Ένα ψηλό bun είναι εύκολο, γρήγορο και πολύ κομψό. Επιπλέον, δε χρειάζεται να πιάνουν ιδιαίτερα τα χέρια σου για να το πετύχεις. Χτένισε απλά τη φράντζα σου και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου ψηλά σε ένα ατημέλητο κοτσάκι.

Δες επίσης: 6 Πανεύκολα χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

2. Half up χτένισμα

Αν δε νιώθεις άνετα με τα μαλλιά σου ψηλά αλλά έχεις βαρεθεί να τα έχεις μονίμως κάτω τότε το half up είναι η λύση για σένα! Πιάσε τα μισά μαλλιά σου επάνω και άσε τα υπόλοιπα χαλαρά κάτω, είτε ίσια, είτε σπαστά. Έτσι, θα αναδείξεις απόλυτα τη φράντζα σου και θα δείχνεις εντυπωσιακή ακόμα και με ένα τέτοιο casual χτένισμα.

Δες επίσης: 5 Όμορφα και εύκολα γυναικεία χτενίσματα για το 2021

3. Χτένισμα με πλεξούδα στεφανάκι

Αν ψάχνεις ένα χτένισμα για πιο επίσημες περιστάσεις τότε έχε στο νου σου ότι η φράντζα σου μπορεί να δέσει τέλεια με μια πλεξούδα. Δε χρειάζεται φυσικά να πιάσεις όλα σου τα μαλλιά σε πλεξούδα. Μια πλεξούδα που θα μοιάζει με στεφανάκι και θα αφήνει τη φράντζα σου να ξεχωρίζει είναι ότι πρέπει. Κάτι τέτοιο ταιριάζει είτε πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά είτε προτιμήσεις να τα αφήσεις κάτω.

Δες επίσης: Όμορφα κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λίγα μαλλιά!

4. Αυστηρή αλοογουρά

Ο συνδυασμός ψηλού πιασίματος με φράντζα είναι άκρως εντυπωσιακός και μπορείς να τον υιοθετήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα sleek πιάσιμο σε μια αυστηρή αλογοουρά με τη φράντζα να καλύπτει το μέτωπο είναι all time classic. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το κούρεμα σου και πιάσε ψηλά τα μαλλιά!

Δες επίσης: Τι φράντζα να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

5. Κυματιστά μαλλιά με φράντζα

Η κλασική φράντζα μπορεί καμιά φορά να δείχνει αρκετά αυστηρή. Έτσι, αν τη συνδυάσεις με ολόισια μαλλιά ίσως το αποτέλεσμα να παραείναι στημένο και αυστηρό. Για το λόγο αυτό δοκίμασε να δέσεις τη φράντζα σου με ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά. Έτσι, θα πετύχεις την απόλυτη αρμονία στο look σου, θα δείχνεις ανεπιτήδευτη και τα μαλλιά σου θα είναι ανάλαφρα και θα έχουν κίνηση.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss