5 Κομψοί τρόποι για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού!

Το τραπέζι στο σαλόνι είναι ένα έπιπλο το οποίο κοιτάς κατευθείαν μπαίνοντας στο χώρο. Ένα αδιάφορο ή ένα κακόγουστα διακοσμημένο τραπέζι θα χαλούσε την εικόνα ολόκληρου του δωματίου. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού κατάλληλα.

Αν θέλεις το σαλόνι σου να δείχνει άψογο τότε χρειάζεται να φροντίσεις την εικόνα που έχει το τραπέζι σου. Ανακάλυψε 5 κομψούς τρόπους για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού!

Πώς να διακοσμήσεις με στυλ το τραπέζι στο σαλόνι!

1. Χρησιμοποίησε ένα διακοσμητικό δίσκο

Οι διακοσμητικοί δίσκοι είναι ένα τέλειο διακοσμητικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Και ένα ιδανικό σημείο για το δίσκο είναι το τραπέζι μέσης στο σαλόνι. Ο δίσκος θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τα διάφορα στοιχεία επάνω στο τραπέζι ώστε να δείχνει ότι έχει συνοχή και ότι είναι οργανωμένο. Οι ξύλινοι δίσκοι, όπως επίσης οι χρυσοί και οι δίσκοι καθρέπτης αποτελούν δημοφιλείς και κομψές επιλογές ώστε να διαλέξεις εκείνον που ταιριάζει στο χώρο σου.

Δες επίσης: 5 Εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι μέσης!

2. Βάλε λουλούδια και φυτά

Τα φυτά και τα λουλούδια αποτελούν must στοιχείο σε κάθε σπίτι. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις ένα βάζο με λουλούδια ή μια γλάστρα με φυτό επάνω στο τραπέζι σου για να δώσεις χρώμα, άρωμα και ζωή. Το φυτό σου μπορεί να αποτελεί ένα από τα διάφορα στοιχεία διακόσμησης του τραπεζιού ή και το μοναδικό, αν έχεις ένα εντυπωσιακό μεγάλο φυτό που θέλεις να αποτελέσει το μοναδικό σου centerpiece.

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για αρχάριους!

3. Τα κεριά είναι απαραίτητα

Τα κεριά είναι ένα κομψό αλλά και οικονομικό διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί πολύ εύκολα να στολίσει το τραπέζι του σαλονιού σου. Ο τρόπος για να το κάνεις είναι πολύ απλός. Μπορείς να τοποθετήσεις στο τραπέζι κεριά διαφόρων μεγεθών και στυλ, από ρεσό μέχρι κηροπήγια ή μεγάλα κεριά. Ακόμα, ένας δίσκος μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις τα κεριά επάνω στο τραπέζι.

Δες επίσης: 6 Κομψά τραπεζάκια για κάθε στυλ σαλονιού!

4. Διακόσμησε με βιβλία

Αν έχεις πολλά βιβλία που δεν έχει πια που να τα βάλεις τότε μπορείς σίγουρα να τα χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση του τραπεζιού σου. Εξάλλου, τοποθετώντας οριζόντια μερικά βιβλία στο τραπέζι μπορείς να παίξεις με τα ύψη, τοποθετώντας επάνω τους τα διακοσμητικά σου, και να δώσεις ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στη διακόσμηση του. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να λειτουργήσουν και τα περιοδικά.

Δες επίσης: 6 Μυστικά που χρειάζεσαι όταν διακοσμείς ένα μικρό σπίτι!

5. Ενσωμάτωσε μεταλλικά στοιχεία

Τα μεταλλικά στοιχεία, αν επιλέξεις τα κατάλληλα, μπορούν να δώσουν glam εμφάνιση και πινελιές πολυτέλειας όπου τα τοποθετήσεις. Αν αυτό είναι που θα ήθελες για το τραπεζάκι σου τότε μπορείς πολύ απλά να διακοσμήσεις με μερικά χρυσά ή ασημί στοιχεία. Για παράδειγμα, ένα χρυσό- ασημί βάζο ή κηροπήγιο και οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό διακοσμητικό θα καταφέρουν να δώσουν το εφέ που επιθυμείς.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss