5 λόγοι γιατί πρέπει να αντιγράψεις το κούρεμα της Φαίης Σκορδά

…και μετά τα χτενίσματα 

Το απόλυτο κούρεμα του χειμώνα είναι αδιαμφισβήτητα το καρέ. Είναι ιδιαίτερο, όμορφο και εύκολο και είδαμε τη μία σταρ μετά την άλλη να το κάνουν. Το καρέ ωστόσο μπορεί να γίνει οριακά βαρετό γιατί δεν μας αφήνει με άπειρες επιλογές. Γιατί σου τα λέμε όμως όλα αυτά; Γιατί υπάρχει μία λαμπερή γυναίκα εκεί έξω που έχει το τέλειο κούρεμα και δεν είναι άλλη από την Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη μας γεμίζει έμπνευση εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της και είναι πολύ αγαπημένο μας κορίτσι εδώ στο beauty department. Με έμπνευση λοιπόν μας γέμισε και τώρα αφού τα curtain bangs της και το μήκος των μαλλιών της είναι ιδανικά για αυτή την εποχή.

Το μήκος δεν είναι κοντό ούτε και μακρύ. Είναι μεσαίου μήκους μαλλιά και έχουν τύπο όπως τα κοντά χωρίς όμως τους περιορισμούς. Οι αφέλειές της είναι ό, τι πιο hot αυτή τη στιγμή και αυτά τα δύο στοιχεία μαζί κάνουν το κούρεμά της το απόλυτο κούρεμα. Ναι, εντάξει προφανώς και τα χτενίσματα δια χειρός Στέφανου Βασιλάκη παίζουν ρόλο αλλά και στην καθημερινότητά της, η Φαίη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με αυτό το κούρεμα.

Για να εμπνευστείς και εσύ από τα χτενίσματα της αγαπημένης μας Φαίης αυτή την Παρασκευή, διαλέξαμε 5 από τα καλύτερα που έκανε τον τελευταίο καιρό και τα βάλαμε στην παρακάτω gallery. Είναι χτενίσματα που θα σε βολέψουν στην καθημερινότητά σου αλλά και στις off duty εμφανίσεις σου το Σαββατοκύριακο.

Κάνε ένα ακόμα scroll, δες τα όλα και διάλεξε ποιο θα αντιγράψεις και εσύ. Α και σε περίπτωση που ακόμα σκέφτεσαι το κούρεμα και τις curtain banbgs, νομίζουμε πως η παρακάτω gallery και η Φαίη Σκορδά θα σε πείσουν να τα κάνεις.

Διάβασε ακόμα: 10 + 1 κρέμες για το λαιμό και το ντεκολτέ για να καταπολεμήσεις το tech neck

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss