5 μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό Halloween

Ο ερχομός του φθινοπώρου είναι άμεσα συνδεδεμένος με την γιορτή του Halloween. Συγκεκριμένα ο εορτασμός του γίνεται κάθε χρόνο την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, όμως οι προετοιμασίες ξεκινούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα.

Η αλήθεια είναι πως το Halloween δεν ανήκει στην δική μας ελληνική παράδοση, ωστόσο υπάρχουν πολλά events που διοργανώνονται στο πλαίσιο της εν λόγω γιορτής. Φέτος, η ξαφνική πανδημία του Κορονοϊού δεν μας δίνει τη δυνατότητα για πάρτυ ή happenings με την παρουσία πολλών ατόμων. Συνεχίζουμε όμως να μπορούμε να μαζευόμαστε σπίτι με τους πιο κοντινούς μας φίλους ( με προσοχή και τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας).

Η αγάπη μας για την ομορφιά και το μακιγιάζ είναι γνωστή. Αν λοιπόν θες να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις νέα, πρωτότυπα look, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Με μια γρήγορη ματιά στον κόσμο του Instagram, βρήκαμε πολλά θεματικά makeup που αξίζει να δοκιμάσεις για να κάνεις τη διαφορά.

Τα περισσότερα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις και προσπάθεια αρκεί να βάλεις σε λειτουργία την φαντασία σου και να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα ωραιότερα Halloween μακιγιάζ για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss