5 Μοντέρνα σαλόνια σπιτιών για όλα τα γούστα!

Το μοντέρνο στυλ διακόσμησης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και από αυτά που ακούς συνεχώς γύρω σου. Το μοντέρνο όμως είναι ένα στυλ με πολλές πτυχές που δεν είναι πάντα εύκολο να διακρίνεις. Αν λοιπόν θέλεις να διακοσμήσεις με τέτοιο τρόπο το καθιστικό σου, υπάρχουν πολλά μοντέρνα σαλόνια από τα οποία μπορείς να πάρεις ιδέες και να εμπνευστείς!

Αν λοιπόν σου αρέσει το μοντέρνο, σύγχρονο στυλ διακόσμησης για το σαλόνι σου αλλά δεν ξέρεις πώς να το πετύχεις υπάρχουν πολλοί τρόποι! Δες 5 μοντέρνα σαλόνια σπιτιών για όλα τα γούστα!

Υπέροχα μοντέρνα σαλόνια με στυλ!

1. Μοντέρνο πολύχρωμο σαλόνι

Ποιος είπε ότι ένα μοντέρνο σαλόνι πρέπει οπωσδήποτε να κινείται σε γκρι και μαύρους τόνους; Μπορείς άνετα να βάλεις χρώμα σε ένα τέτοιο σαλόνι αρκεί να το κάνεις σωστά. Συνδύασε διάφορα χρώματα μεταξύ τους και απόφυγε το σετάρισμα. Μια πολύ σύγχρονη ιδέα είναι να βάψεις γύρω από τα τζάκι σου σε ένα ιδιαίτερο χρώμα. Δοκίμασε το και σίγουρα θα σου αρέσει!

Δες επίσης: 5 Απλά decor tips που θα αναβαθμίσουν το χώρο σου!

2. Μίνιμαλ σαλόνι

γκρι καναπές βιβλιοθήκη

γκρι καναπές βιβλιοθήκη

Ένα από τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου στυλ είναι ο μινιμαλισμός, δηλαδή αυτό που λέμε less is more! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξεις στρατηγικά τα κομμάτια στο σαλόνι σου ώστε να μην φαίνεται άδειο και μισοτελειωμένο. Προτίμησε λίγα χρώματα, ξεκάθαρες γραμμές και μετρημένα διακοσμητικά στοιχεία. Έτσι, το σαλόνι σου θα δείχνει μελετημένο αλλά και τακτοποιημένο, αφού δεν θα έχει χιλιάδες μικροαντικείμενα.

Δες επίσης: 6 Τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το 2021

3. Ασπρόμαυρο σαλόνι

ασπρόμαυρο σαλόνι άσπρος καναπές

ασπρόμαυρο σαλόνι άσπρος καναπές

Το άσπρο και το μαύρο αποτελούν τα κλασικά χρώματα σε ένα μοντέρνο σαλόνι. Αν λοιπόν θέλεις να κινηθείς safe ένα ασπρόμαυρο σαλόνι είναι ότι πρέπει! Φυσικά, safe δε σημαίνει και βαρετό. Ένας λευκός καναπές σε ένα σαλόνι με σκούρους τοίχους ή το αντίστροφο είναι μια πολύ σύγχρονη ιδέα. Ολοκλήρωσε το σαλόνι με μεταλλικά διακοσμητικά και θα έχεις φτιάξει ένα πολύ στιλάτο καθιστικό!

Δες επίσης: 18 Υπέροχες ασπρόμαυρες ταπετσαρίες για ένα μοντέρνο σπίτι!

4. Μοντέρνο σαλόνι βιομηχανικού στυλ

καφέ καναπές industrial σαλόνι μοντέρνα σαλόνια

καφέ καναπές industrial σαλόνι μοντέρνα σαλόνια

Το industrial στυλ διακόσμησης είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τελευταία.  Πρόκειται για τη διακόσμηση που περιέχει στοιχεία από βιομηχανικούς χώρους και δίνει την αίσθηση του ακατέργαστου. Για να το πετύχεις ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι οι τοίχοι. Διάλεξε λοιπόν μια τεχνοτροπία για τους τοίχους ώστε να φαίνονται ημιτελείς, όπως το σκυρόδερμα. Για τα έπιπλα σου προτίμησε σκούρα χρώματα, δέρμα και μέταλλο. Τέλος, δώσε σημασία στα φωτιστικά καθώς μπορούν εύκολα να δώσουν το βιομηχανικό τόνο που θες στο χώρο.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τις γωνίες στο σαλόνι!

5. Μοντέρνο σαλόνι με τούβλα

σαλόνι άσπρος καναπές τοίχος τούβλα

σαλόνι άσπρος καναπές τοίχος τούβλα

Ο τοίχος από τούβλα στο σαλόνι σου είναι ένας τρόπος να δώσεις απευθείας μοντέρνο στυλ στο χώρο. Αν δεν μπορείς να το πετύχεις με πραγματικά τούβλα μπορείς εύκολα να βάλεις μια ταπετσαρία και η διαφορά θα είναι πολύ μικρή. Μη φοβάσαι ότι ένας τέτοιος τοίχος θα σε δεσμεύσει. Μπορείς άνετα να τον συνδυάσεις με ένα γεωμετρικό χαλί και να απογειώσεις το αποτέλεσμα!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss