5 Παντελόνια που είναι στη μόδα φέτος το χειμώνα!

Το παντελόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα items είτε πρόκειται για casual εμφανίσεις είτε για outfits γραφείου. Φέτος το χειμώνα ετοιμάσου να δεις μερικά νέα στυλ σε παντελόνια που είναι στη μόδα και που σίγουρα θα βάλεις στην καθημερινότητα σου και θα λατρέψεις (τουλάχιστον μερικά από αυτά).

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανανεώσεις τη συλλογή σου σε παντελόνια αν θέλεις να δείχνεις ενημερωμένη το φετινό χειμώνα και να δημιουργήσεις στιλάτα outfits. Ανακάλυψε 5 παντελόνια που είναι στη μόδα φέτος το χειμώνα!

5 Στυλ παντελονιού που πρέπει να φορέσεις το φετινό χειμώνα!

1. Πλεκτά παντελόνια

Σίγουρα θα το έχεις ήδη καταλάβει ότι τα πλεκτά παντελόνια είναι το απόλυτο χειμωνιάτικο trend! Είναι άνετα, ζεστά και ιδανικά για casual outfits. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις με την αντίστοιχη μπλούζα ή πουλόβερ θα έχεις ένα σετ που σίγουρα θα λατρέψεις όσο μένεις σπίτι αλλά και στις καθημερινές σου βόλτες.

Δες επίσης: 6 Τάσεις στα γυναικεία παντελόνια για το 2021

2. Παντελόνια με funky prints

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά παντελόνια τότε ο φετινός χειμώνας είναι ότι πρέπει για να επιλέξεις ενδιαφέροντα κομμάτια, αφού τα παντελόνια με funky prints είναι πολύ της μόδας! Φόρεσε τολμηρά μοτίβο όπως η σκακιέρα, το cow print ή αφηρημένα σχέδια και σίγουρα θα ξεχωρίσεις. Αν θέλεις να χαλαρώσεις το τελικό αποτέλεσμα δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το μοδάτο παντελόνι σου με μια μονόχρωμη μπλούζα ή πουλόβερ.

Δες επίσης: Πώς να συνδυάσεις σωστά τα παντελόνια με τα μποτάκια σου!

3. Δερμάτινα παντελόνια

Τα δερμάτινα παντελόνια αγαπιούνται ιδιαίτερα το χειμώνα εδώ και πολλές σεζόν. Φέτος όμως θα δεις δερμάτινα παντελόνι σε όλα τα στυλ: κολάν, paperbag, flare, καμπάνα ή όποιο άλλο στυλ παντελονιού θέλεις θα το βρεις στη δερμάτινη του εκδοχή. Για το λόγο αυτό, προμηθεύσου φέτος το χειμώνα ένα δερμάτινο παντελόνι που σίγουρα δε θα κουραστείς να φοράς.

Δες επίσης: 5 Tips για να απογειώσεις ένα total leather look!

4. Baggy παντελόνια

Ο φετινός χειμώνας επιτάσσει άνεση και χαλαρότητα. Έτσι, τα baggy παντελόνια έχουν την τιμητική τους! Τα παντελόνια σε χαλαρή γραμμή, σχετικά χαμηλοκάβαλα, δίνουν μια cool και ανεπιτήδευτη πνοή στην εμφάνιση σου και φυσικά είναι πολύ στιλάτα. Ένας ακόμα λόγος για να τα δοκιμάσεις είναι ότι ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματοτύπους!

Δες επίσης: 5 Παντελόνια που πρέπει να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου!

5. Παντελόνια με τολμηρά cut-outs

Το πιο τολμηρό αλλά και αμφιλεγόμενο trend στα παντελόνια φέτος το χειμώνα είναι τα παντελόνια με cut-outs. Τα παντελόνια με ανοίγματα και σκισίματα στο σημείο των γοφών είναι μια επιλογή για λίγες αλλά σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη. Μάλιστα, τα παντελόνια στα οποία εξέχει ένα κορδόνι ώστε να θυμίζει εσώρουχο είναι κάτι που θα δούμε αρκετά φέτος.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss