5 Σκανδιναβές Ιnfluencers σε πείθουν ότι πρέπει να αντιγράψεις το στυλ τους

Η σκανδιναβική μόδα και αντίστοιχα οι «εκπρόσωποί της» είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη.

Οι Σκανδιναβοί είναι από τους πιο cool και ανεπιτήδευτους ανθρώπους του πλανήτη. Οι γυναίκες στην βορειότερη χερσόνησο της Ευρώπης μπήκαν στο μικροσκόπιο της μόδας για το μίνιμαλ και μοντέρνο στυλ τους πριν από αρκετά χρόνια. Το «scandi style», όπως αποκαλείται, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Επιπλέον, αν το σκεφτείς, πολλά από τα πιο ανερχόμενα brands μόδας πλέον είναι και σκανδιναβικής προέλευσης.

Οι Σκανδιναβές έχουν ενδώσει σε φρέσκα και πολύ πρωτότυπα fashion trends κατά καιρούς. To στυλ τους βασίζεται στην απλότητα, στη φυσικότητα και στην αβίαστη χαλαρότητα, χωρίς όμως να γίνεται βαρετό. Η άνεση για αυτούς είναι ο στόχος. Το «scandi style» χαρακτηρίζεται επίσης από έντονα χρώματα που βρίσκονται όμως σε απόλυτη φυσική αρμονία και αυτός είναι ο λόγος που τα Instagram Accounts τους αμέσως μας φτιάχνουν το κέφι. Είναι μια μόδα που μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί από πολλούς ενώ με την πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει ότι απευθύνεται σε λίγους.

Τώρα μπορείς και εσύ να μάθεις τα μυστικά στυλ τους και να πάρεις έμπνευση από τα outfits των 5 αγαπημένων μας Σκανδιναβών.

Δες επίσης: Πώς να ψωνίσεις vintage ρούχα σαν επαγγελματίας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss