5 Συνήθειες που θα σε κάνουν πιο ελκυστική στους άντρες!

Ως γνωστόν, το χάσμα μεταξύ της γυναικείας και αντρικής σκέψης είναι αγεφύρωτο! Μόνιμα αναρωτιόμαστε τί αρέσει στους άντρες και τί όχι. Ή πώς γίνεται μία γυναίκα που δεν έχει την αντικειμενική ομορφιά να είναι τόσο θελκτική στους άντρες. Κι όμως, υπάρχουν συνήθειες που θα σε κάνουν πιο ελκυστική στους άντρες!

Υπάρχουν δηλαδή τρόποι που μπορεί να σε κάνουν πιο προσιτή και επιθυμητή και ανάγονται σε στοιχεία συμπεριφοράς σου. Το μόνο που μένει είναι να προσπαθήσεις να υιοθετήσεις τις σωστές συνήθειες.

Στοιχεία που μας κάνουν θελκτικές ως γυναίκες!

1. Χιούμορ

Είναι το Α και το Ω σε κάθε είδους σχέση. Είτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα είτε τον φιλικό ή ερωτικό, το χιούμορ είναι ένα στοιχείο που κάθε άνθρωπος εκτιμά στους γύρω του. Πολύ περισσότερο, δε, οι άντρες, οι οποίοι συχνά έχουν μια διαστρεβλωμένη εικόνα για τις γυναίκες.

Θεωρούν ότι είμαστε πιο “καθωσπρέπει” , τυπικές και “στημένες”. Και σε πολλές περιπτώσεις έχουν δίκιο. Στην προσπάθειά μας να φανούμε ωραίες, το χάνουμε. Οι άντρες προτιμούν γυναίκες που κάνουν πλάκες, γελάνε με την καρδιά τους και, κυρίως, αυτοσαρκάζονται!

Δες επίσης: Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες!

Την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάποια αναποδιά σε ραντεβού με άντρα, θυμήσου το! Αν πχ λερώσεις στο δείπνο σας τα ρούχα σου ή να σκιστεί το παντελόνι σου, αντί να κομπλάρεις και να πάθεις υστερία, κάνε χιούμορ με αυτό. Πίστεψέ με, θα έχεις κερδίσει τον άντρα πριν καν το καταλάβεις.

2. Αποφασιστικότητα

αναποφάσιστη γυναίκα

αναποφάσιστη γυναίκα

Αν κάτι σιχαίνονται οι άντρες, είναι οι γυναίκες που δεν έχουν δική τους άποψη για τίποτα. Πηγαίνουν για ποτό και παραγγέλνουν ό,τι πιει ο άντρας. Είναι να λάβουν μια απόφαση και κάνουν ό,τι πει ο άντρας. Δεν εκφέρουν δική τους γνώμη για τίποτα και δίνουν την εικόνα ενός εξαρτημένου από τον άντρα ατόμου.

Μην μπερδεύεσαι. Μπορεί να αρέσει, μεν, στους άντρες να είναι προστατευτικοί με τις γυναίκες, αλλά ως έναν βαθμό. Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Δε λέμε να τον “καπελώσεις” ή να πάρεις τη θέση του άντρα στη συμπεριφορά.

Δες επίσης: Γιατί ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση!

Πρέπει να μάθεις να εκφέρεις τη γνώμη σου με σθένος, να αποφασίζεις για τον εαυτό σου και ταυτόχρονα να τον αφήνεις να έχει τη δική του άποψη. Να νιώσει ότι ακόμη και σε θέμα που προβληματίζει τον ίδιο, μπορείς να συνειδφέρεις τις ιδέες σου. Θέλει προσοχή για να μη νιώσει ότι φτάνεις στο άλλο άκρο, ότι δηλαδή τον υποτιμάς!

3. Αυτοπεποίθηση

γυναίκα με αυτοεκτίμηση ελκυστική στους άντρες

γυναίκα με αυτοεκτίμηση ελκυστική στους άντρες

Όπως λένε και οι παλιοί, “είμαστε ό,τι δείχνουμε”. Αν ακτινοβολείς από μέσα προς τα έξω και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αυτό, όχι μόνο φαίνεται στους τρίτους, αλλά τους προσελκύει κιόλας! Είναι αλήθεια και θα το καταλάβεις αν σκεφτείς και αντίστροφα.

Σίγουρα σου έχει τύχει να βρεθείς σε παρέα με περισσότερους άντρες και να σε “τραβάει” περισσότερο κάποιος που δεν είναι ο ομορφότερος. Αυτό συνήθως συμβαίνει με τους ανθρώπους που εκπέμπουν αυτοπεποίθηση. Με την όλη στάση σώματός τους και την “ανοιχτή” συμπεριφορά τους γίνονται το επίκεντρο της προσοχής όλων.

Κάπως έτσι πρέπει να προσπαθήσεις να λειτουργείς και εσύ. Όλοι έχουμε ανασφάλειες, αλλά πρέπει να στοχεύουμε τη σκέψη μας στα θετικά μας σημεία. Όσο τα “βλέπουμε” εμείς, θα τα δει και ο εκάστοτε άντρας που επιθυμούμε. Γίνε ελκυστική σε σένα για να γίνεις ελκυστική στους άντρες! Για να τονώσεις την αυτοεκτίμησή σου, αφιέρωνε χρόνο σε σένα!

Δες επίσης: Τα 5 βασικά σημάδια ότι του αρέσεις!

4. Χαμόγελο

ελκυστική γυναίκα φλερτάρει άντρα

ελκυστική γυναίκα φλερτάρει άντρα

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί ανά τον κόσμο, οι χαμογελαστές γυναίκες τείνουν να είναι πιο ελκυστικές στους άντρες! Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα αυτό θα το έχεις αν το χαμόγελό σου είναι ειλικρινές! Για να γίνει αυτό, πρέπει να το νιώθεις, πρέπει να συμμετέχει όλη σου η φυσιογνωμία στο χαμόγελο. Να γελούν ακόμη και τα μάτια σου!

Διαφορετικά, το χαμόγελό σου είναι -και φαίνεται- παντελώς ψεύτικο! Αν πει κάτι που σου αρέσει, χαμογέλασέ του πλατιά! Αν θες να τον φλερτάρεις, κράτα μαζί του επαφή με τα μάτια και χαμογέλασέ του!

Ανάλογα με το τί μήνυμα θέλεις να περάσει το χαμόγελό σου στον άντρα που απευθύνεται, κράτα την αντίστοιχη στάση σώματος. Γίνεσαι πιο ελκυστική στους άντρες με έναν πολύ εύκολο τρόπο!

Δες επίσης: 7 Απλά πράγματα που γοητεύουν τους άντρες!

5. Κοπλιμέντα

ελκυστική γυναίκα κολακεύει άντρα

ελκυστική γυναίκα κολακεύει άντρα

Νόμιζες ότι ως γυναίκες έχουμε την αποκλειστικότητα στα κοπλιμέντα; Λοιπόν, κάνεις λάθος! Είναι μία από τις πιο άκυρες φήμες το γεγονός ότι μόνο οι γυναίκες αποζητούμε απεγνωσμένα κοπλιμέντα από τους γύρω μας.

Είναι λογικό ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να τονωθεί η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθησή μας από τους τρίτους. Έχουμε ανάγκη να παρατηρήσουν οι άλλοι τις αλλαγές στην εμφάνισή μας, το ντύσιμο ή τα μαλλιά μας. Αντίστοιχα συμβαίνει και με τους άντρες λοιπόν! Έχουν την επιθυμία και αυτοί να είναι αρεστοί στις γυναίκες.

Δες επίσης: Πώς να τον ανάψεις σε δημόσιους χώρους!

Αν, λοιπόν, σου αρέσουν τα ρούχα που φοράει πες του το! Αν έκοψε τα μαλλιά του, δείξε του ότι το παρατήρησες. Έχει διαπιστωθεί ότι τα κοπλιμέντα κάνουν τον απέναντί μας να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του. Αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον μας και είναι πιο πιθανό να προσελκύσουμε έναν άντρα από ό,τι αν δεν του εκδηλώναμε ότι μας αρέσει κάτι πάνω του!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss