5 τάσεις που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και σίγουρα θα υιοθετήσουμε

Όλα τα trends που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.

Πριν λίγες ημέρες αρκετοί οίκοι μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου (London Fashion Week).

Η πανδημία covid-19 εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαρση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πραγματοποίηση όλων των show κεκλεισμένων των θυρών. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις και η ίδια, χωρίς την παρουσία των κορυφαίων bloggers και influencers δεν υπάρχει καθόλου street style υλικό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται φέτος αποκλειστικά στις κολεξιόν των κορυφαίων σχεδιαστών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπήρχε έλλειψη δημιουργικότητας και φαντασίας αφού οι οίκοι έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν με τις νέες τους συλλογές για την επερχόμενη σεζόν. Αν μπορούσαμε να δώσουμε ένα γενικό τίτλο για όσα είδαμε στο #LFW αυτός σίγουρα θα ήταν: όλα τα ρούχα που δεν μπορούσαμε να φορέσουμε τους τελευταίους 12 μήνες (εν μέσω καραντίνας).

Φορέματα με έντονους όγκους, ρούχα με πούλιες και φτερά, θηλυκά κοστούμια με φούστα είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις των σχεδιαστών για τον φετινό Χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι αρκετές από εμάς δεν θα τολμούσαν να φορέσουν ρούχα με τούλι και άλλα glam υλικά ωστόσο υπάρχουν μερικά trends που σίγουρα θα ενσωματωθούν στη γκαρνταρόμπα μας αυτή τη χρονιά. Εμείς βρήκαμε τις πέντε τάσεις που ορκιζόμαστε ότι θα απασχολήσουν έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δες επίσης: Η Megan Fox φόρεσε τα ωραιότερα sneakers αυτής της σεζόν

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τα 5 νέα μεγάλα trends αυτής της σεζόν.

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss