5 Φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια σου!

Τώρα που ο καιρός σιγά σιγά κρυώνει ήρθε και η ώρα για ανανέωση στα νύχια σου! Και ενώ μπορεί να έχεις συνηθίσει να βάφεις τα νύχια σου σε κλασικές σκούρες αποχρώσεις το φθινόπωρο υπάρχουν και μερικές άλλες, λιγότερο προφανείς επιλογές για τα φθινοπωρινά σου νύχια.

Ανανέωσε λοιπόν τα νύχια σου δίνοντας τους αέρα φθινοπώρου απλά επιλέγοντας τα σωστά χρώματα. Δες 5 όμορφα φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια σου για να δοκιμάσεις αυτή την εποχή!

5 Χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις στα νύχια σου το φθινόπωρο!

1. Σοκολατί

Το σοκολατί είναι ένα ζεστό χρώμα που ταιριάζει τέλεια στο φθινόπωρο. Είναι πολυτελές και ταιριάζει ιδανικά με τα πλεκτά σου πουλόβερ. Ακόμα, είναι ένα χρώμα που δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις επομένως θα αποτελέσει μια πραγματική ανανέωση. Επιπλέον, δεν είναι ανοιχτόχρωμα αλλά ούτε και πολύ σκούρα άρα αποτελεί μια βολική λύση.

Δες επίσης: 35 Υπέροχα φθινοπωρινά σχέδια για τα νύχια σου!

2. Ανοιχτό γκρι

Αν αγαπάς τα λευκά νύχια το καλοκαίρι και στεναχωριέσαι που πρέπει να τα αποχωριστείς τότε υπάρχει λύση! Τώρα το φθινόπωρο λοιπόν μπορείς να “σπάσεις” το λευκό και να βάψεις τα νύχια σου σε ένα ανοιχτό γκρι χρώμα. Είναι σίγουρο ότι θα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και θα είναι το κατάλληλο χρώμα για να προσαρμοστείς στη νέα σεζόν.

Δες επίσης: 15 Φανταστικά σχέδια για νύχια σε μπλε χρώμα!

3. Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι αναμφίβολα το χρώμα του φθινοπώρου. Γιατί λοιπόν να μη το δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου; Προτίμησε όμως αποχρώσεις του πορτοκαλί σε πιο σκούρους τόνους ώστε να μη θυμίζουν καλοκαίρι. Έτσι, θα πετύχεις το φθινοπωρινό αποτέλεσμα που θέλεις!

Δες επίσης: Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2021

4. Πράσινο της ελιάς

Τα σκούρα πράσινα νύχια είναι μια κλασική επιλογή για φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα νύχια. Φέτος όμως το φθινόπωρο μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις στα νύχια στο πράσινο της ελιάς που είναι μια πιο ανοιχτή απόχρωση αλλά πολύ ζεστή. Τα νύχια σου έτσι θα είναι κομψά, ξεχωριστά και έτοιμα για τις ψυχρές φθινοπωρινές μέρες.

Δες επίσης: 15 Μοναδικά σχέδια στα νύχια για το επόμενο μανικιούρ σου!

5. Nude nails

Τα nude νύχια αποτελούν μια all time classic επιλογή για όλες σχεδόν τις εποχές. Είναι κομψά και κάνουν το χέρι σου να φαίνεται πολύ elegant. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να μην τα βάψεις σε όμορφες nude αποχρώσεις αυτό το φθινόπωρο αφού ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα. Ακόμα, αποτελεί μια διακριτική επιλογή για όλες τις ώρες, επομένως είναι ότι πρέπει ακόμα κι αν έχεις dress code στη δουλειά σου.

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss