5 Απριλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου ορίζει μια νέα αρχή και φρόντισε να την κάνεις καλά μπολιάζοντας τον ενθουσιασμό και την πρωτοπορία με την σύνεση. Επιπλέον, σε κάνει πιο αποφασιστικό/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να τα πάρεις όλα… παραμάζωμα, προκειμένου να γίνει αυτό που θες! Καλό είναι βέβαια να ασχοληθείς με θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου συνιστά να προσέχεις την υγεία σου, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς εξ αιτίας μιας κακής διαχείρισης των δυνάμεών σου αλλά και τα νώτα σου, αφού κάποιος/α σε υπονομεύει. Μπορεί ωστόσο να υπάρξουν και από… μόνες τους κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα»!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου προσδίδει «άγνοια κινδύνου» και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν συντομότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως η βιαστική και χωρίς σχέδιο αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων, τελικά δεν αποφέρει νίκες αλλά ήττες. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σου φέρνει έναν νέο φίλο ή φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια δραστική παρέμβαση σου στα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με ισχυρά πρόσωπα κι εδώ είναι που θα πρέπει να φερθείς πιο ευέλικτα από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα ο Άρης στους Διδύμους δίνει κι αυτός έμφαση στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες μετακινήσεις, ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει αρκετές εντάσεις κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις και να μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε βάζει στην διαδικασία αναζήτησης γνώσεων, κάτι που είναι και το πλέον ενδεδειγμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει το κίνητρο για να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για σε προωθήσει. Θα χρειαστεί βέβαια να κάνεις και τις υποχωρήσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να κυνηγήσεις το… χρήμα, με κινήσεις που θα στεφθούν από επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου ορίζει την αρχή ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων στην ζωή σου με την συμμετοχή και κάποιων άλλων… φυσικά, ενώ μπορείς να «ποντάρεις» σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, ώστε να επιτευχθεί ένας βραχυπρόθεσμος στόχος σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να φέρει μια οξεία ένταση σε μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις και διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, με το ζητούμενο να μην είναι μόνον η διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και νέες κατακτήσεις, ή έστω ένα νέο πλάνο δράσης. Επιπλέον, σε ένα άλλο «μέτωπο», αυτό της υγείας σου, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ αλλά περαστικό πόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να επανατοποθετηθείς σε σχέση με τον ρόλο των άλλων στην ζωή σου, ίσως μάλιστα αυτό να συνδυαστεί με ρήξεις αλλά και με μια συμφωνία ή συνεργασία «στο φτερό». Καλό είναι βέβαια να μην δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, ενώ εδώ είναι που πρέπει να μάθεις να… συγχωρείς, αφού με τους ανταγωνισμούς, δεν θα βγάλεις άκρη.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό να δημιουργεί εντάσεις στον χώρο σου, πρόσεξε τον χειρισμό συσκευών που θα μπορούσαν να πάθουν ζημιά αλλά και εργαλείων ή εύφλεκτων υλικών, που θα μπορούσαν να την προκαλέσουν. Κατά τα άλλα βέβαια, η ημέρα μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις γύρω από οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές σου, φαίνεται μάλιστα να έχεις την δυναμική να επιβάλλεις τις επιθυμίες και τους… ρυθμούς τους στους άλλους, δεν θα λείψουν όμως και οι διαξιφισμοί με «αντιφρονούντες»! Υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι αλλά και την ραγδαία βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μια ζωηρή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να… καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις» και να μπει μια τάξη στο χάος! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου αλλά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss