5 Αυγούστου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δυνατά συναισθήματα

Κριός

Οι παλινδρομήσεις σε σχέση με εκείνα που θέλεις ή δεν θέλεις, θα επιφέρουν μια σύγχυση στα οικονομικά σου. Μικρό το κακό πάντως, αφού τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, γίνεσαι πιο επιρρεπής σε δακρύβρεχτες ιστορίες με «κίνδυνο» να απολέσεις την ορθή σου κρίση, λόγω της επαφής με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Προσπάθησε ωστόσο να μην άγεσαι και φέρεσαι από συναισθηματικά «καπρίτσια». Παράλληλα, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια επαγγελματική δραστηριότητα του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε ζητήματα σχετικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις και να μείνεις για λίγο μόνος/η. Παράλληλα, μπορεί να βρεθείς σε μέρη με τα οποία «κάτι» σε συνδέει συναισθηματικά ή να επανέλθει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο κοινωνικό ή ομαδικό, ανεξάρτητα αν κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Παράλληλα όμως, ωθείσαι σε μια παρελθοντολογία, η οποία δεν πρέπει να εξαντληθεί σε μια στείρα ανασκόπηση για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος αλλά να λάβει πιο δημιουργικές διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Αναλαμβάνεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα επαναφέρει στην καθημερινότητά σου καταστάσεις του παρελθόντος, όχι όμως για «να κλάψεις τον μακαρίτη» αλλά για να εντοπίσεις όλα εκείνα που κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Πολλαπλασιάζονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου και μέρα που είναι, μια εκδρομή φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο, από πλευράς σου ωστόσο είναι καλό να προσανατολιστείς και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Παράλληλα, επανέρχεται στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή ένα δώρο συναισθηματικής αξίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αστάθεια αλλά και σε μια σπασμωδική καταναλωτική συμπεριφορά, οπότε καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν δράσεις κι ενδιαφέροντα με τα οποία είχες καιρό να καταπιαστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο», οπότε πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Καλείσαι να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, χωρίς ωστόσο να «ζοριστείς», αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σου φέρνει δυνατές αναμνήσεις, ίσως μάλιστα δεις πρόσωπα από το παρελθόν σου ή επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, όχι όμως μόνον για να διασκεδάσεις μαζί τους αλλά και για να βγάλεις κάτι χρήσιμο ή να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους, κάτω από το δικό σου ρεαλιστικό πρίσμα. Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου κορυφώνεται, δίνοντάς σου το δικαίωμα να φτάσεις έναν σημαντικό στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα σε… απομακρύνουν από αυτούς ή θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση. Επιπλέον, τα «οικοκυρικά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, σε καλεί να διευθετήσεις ποικίλες λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «βυθιστείς» και σε μια εσωστρέφεια, εξ αιτίας μιας συναισθηματικής φόρτισης, που σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss